❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

amazonda üretici kingston yazıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bütçede daha iyisi yok alın geçin

blackshark v2 diyosunuz 3400 tl

amazonda üretici kingston yazıyor zaten

bu bütçede daha iyisi yok alın geçin

blackshark v2 diyosunuz 3400 TL
bencede hocam yapıştırıcam direkt

aga bu eski ürün olabilir ürün koduna bakıcam şimdi

evet bu kingstonun ürettiği model oyüzden almayı düşünüyorum şuan sitesinde üretimi durduruldu diyor zaten eski ürünün stoğuunu eritiyolar gibi geldi https://www.kingston.com/tr/memory/search/discontinuedmodels?partid=KHX-HSCP-RD
1689494520997.png

Ekstra kulak pedi ses kartı gibi farklar var sana kalmış.
Kulak pedi ve ses kartı benim için önemli değil.
Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi aynı mı?

Alıntıyı görüntüle

hocam bikere ses kartı ses kalitesini çok fazla baya fazla arttıran bişey.
bide yorum 3 şubatta yapılmış ürün bilgileri hergün güncelleniyo nerdeyse tüm kodlara baktım hespi kingstonun ürettiği ürüne ait eğer o şekilde gelmezse 1 ay içinde iade edebiliyorum keyfime göre.

Alıntıyı görüntüle

Onlarda sıkı tı yok ama bağlantı yeri çatladığında ne yapacaksın problem bir çok kulaklık bu yönden kalitesiz bilginiz olsun ama işte bütçe sıkıntı o yüzden yapacak bişi yok.

hocam bikere ses kartı ses kalitesini çok fazla baya fazla arttıran bişey.
bide yorum 3 şubatta yapılmış ürün bilgileri hergün güncelleniyo nerdeyse tüm kodlara baktım hespi kingstonun ürettiği ürüne ait eğer o şekilde gelmezse 1 ay içinde iade edebiliyorum keyfime göre.
Anladım, ben Hyperx Cloud Core almıştım onu iade edip Cloud2 almaya korkuyorum HP nin ürettiği modeldir diye. Cloud2 yi sipariş vereyim geldiğinde HP ise iade ederim o zaman. Ama cloud core yi iade etmem için kaç gün sürem var?

Anladım, ben Hyperx Cloud Core almıştım onu iade edip Cloud2 almaya korkuyorum HP nin ürettiği modeldir diye. Cloud2 yi sipariş vereyim geldiğinde HP ise iade ederim o zaman. Ama cloud core yi iade etmem için kaç gün sürem var?
hocam cloud corede hp nin ürettiği yeni çıktı çünkü o

bencede hocam yapıştırıcam direkt
Hocam aldınız mı ürünü? Bende ayın 11'inden beri kulaklık kovalıyorum okadar kararsızlıklar yaşıyorum ki anlatamam. Dün sipariş verecektim amazondan Cloud 2'yi o yorumu gördüm hp ürünü geliyor felan. Ama araştırmanız çok güzel olmuş direkt kingston kodunu bulabilmişsiniz yazana göre ürün kingston gibi duruyor. Sipariş verdiniz mi siz?

Hocam aldınız mı ürünü? Bende ayın 11'inden beri kulaklık kovalıyorum okadar kararsızlıklar yaşıyorum ki anlatamam. Dün sipariş verecektim amazondan Cloud 2'yi o yorumu gördüm hp ürünü geliyor felan. Ama araştırmanız çok güzel olmuş direkt kingston kodunu bulabilmişsiniz yazana göre ürün kingston gibi duruyor. Sipariş verdiniz mi siz?
hocam parayı ayarlıyım vericem zaten bu bütçeye bu seviyede kulaklık bulunmaz birde amazonun garanti sistemi iyi olduğu için kingstonun ürünü değilse direkt iade edebilirsiniz bir problem yaşatmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,888
Üyeler
173,886
Son üye
serhan77
Geri