❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

KHX-HSCP-GM​

Hocam amazon üzerinde birde Cloud 2'nin bu seri numaralı ürünü var. Onunda açıklamasında Kingston yazıyor ve üretim yılı 2015 olarak geçiyor. Bu serinin HP olup olmadığını anlayabilir misiniz?
linki atın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer buysa https://hyperx.com/products/hyperx-cloud-core-7-1?variant=41031689699485 bu ürün oluyo ve bu hp üretimi fotoğraflar vs kingston yazmıyo bence parça fazlalığında bi partta kingstonun adının yazdığı parçayı kullanmış olabilirler amazondada model kodu eşleşiyor attığım linkteki 4P4F2AA

Ekler

• chrome_X6LbKFqkC4.png
    chrome_X6LbKFqkC4.png
    28.4 KB · Hit: 42
linki atın hocam

eğer buysa https://hyperx.com/products/hyperx-cloud-core-7-1?variant=41031689699485 bu ürün oluyo ve bu hp üretimi fotoğraflar vs kingston yazmıyo bence parça fazlalığında bi partta kingstonun adının yazdığı parçayı kullanmış olabilirler amazondada model kodu eşleşiyor attığım linkteki 4P4F2AA
Sanmıyorum kanka, markanın isim hakları olmadan parçasını kullanamazlar.

KHX-HSCP-GM​

Hocam amazon üzerinde birde Cloud 2'nin bu seri numaralı ürünü var. Onunda açıklamasında da Kingston yazıyor ve üretim yılı 2015 olarak geçiyor. Bu serinin HP olup olmadığını anlayabilir misiniz?
Bu attığın eski üretim belli menteşeleri daha kaliteli ya kırmızıyla karşılaştırın dediğimi anlarsınız.

hocam bu hp üretimi ve sadece rengi farklı 700 TL daha vermeye değmez
Bende şu bilgiyi buldum. HP sitesinde parça numarası 4P5M0AA attığım linkteki üründe 4P5L9AA yani ikiside 4P5 ile başlıyor. Kurduğumuz mantık doğru 1999TL olan ürün çok yüksek ihtimalle Kingston markasına ait ürün o yüzden 1999TL'lik Kingston güvencesi ile alınır.

Bu attığın eski üretim belli menteşeleri daha kaliteli ya kırmızıyla karşılaştırın dediğimi anlarsınız.
Tam tersi mantık düşünüyorum bende aslında yukarda yazdığım gibi

Bende şu bilgiyi buldum. HP sitesinde parça numarası 4P5M0AA attığım linkteki üründe 4P5L9AA yani ikiside 4P5 ile başlıyor. Kurduğumuz mantık doğru 1999TL olan ürün çok yüksek ihtimalle Kingston markasına ait ürün o yüzden 1999TL'lik Kingston güvencesi ile alınır.

Tam tersi mantık düşünüyorum bende aslında yukarda yazdığım gibi
hocam zaten hp nin çıksa yani ürün bilgisi yanlış girilse direkt iade edebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,213
Üyeler
173,780
Son üye
sduygn
Geri