Cloud III WIRELESS
Geçen haftalarda 5 küsüre almıştım. Değerlendirecekler için güzel indirim.
Geçen haftalarda 5 küsüre almıştım. Değerlendirecekler için güzel indirim.
Ben de aynı soruyu epey sordum kendime, şarj süresi nedeniyle cloud 3 wireless seçtim ancak aldığım fiyat ile aralarında 1k olması üzdü biraz.Hs80 ni bu mu dicem de linç yerim heralde
bende yaklaşık 1 aydır kullanıyor hocama katılıyorum ses kalitesi 5k gibi bir fayata göre bi tık az geldi dolby den mükemmel bir ayarla çözdüm tavsiye ederim çok rahat kulaklık pili çok uzun gidiyor vs vsKullanıyorum memnunum. Ufak bı ayar ile çok güzel ses kasılıyor. Şarj olarak 2 haftada 1 kere anca takıyorum şarja
Hocam ayarı atabilir misin. Sipariş verdim gelince deneyeceğimbende yaklaşık 1 aydır kullanıyor hocama katılıyorum ses kalitesi 5k gibi bir fayata göre bi tık az geldi dolby den mükemmel bir ayarla çözdüm tavsiye ederim çok rahat kulaklık pili çok uzun gidiyor vs vs
tabi hocam gönderiyorum hemenHocam ayarı atabilir misin. Sipariş verdim gelince deneyeceğim
tabi hocam gönderiyorum hemen
Hocam ayarı atabilir misin. Sipariş verdim gelince deneyeceğim
hangi siteden aldın başkan bide taksitli almam lazım benimde önerirmisinHocam ayarı atabilir misin. Sipariş verdim gelince deneyeceğim
Amazona bakabilirsiniz taksit için. 2 ayda peşin fiyatına olması lazım.hangi siteden aldın başkan bide taksitli almam lazım benimde önerirmisin
vatan 3 taksit yapıyo ama kafam büyük benim rahat edemedim diyelim iadesi varmı kulaklıklarınAmazona bakabilirsiniz taksit için. 2 ayda peşin fiyatına olması lazım.