Birazdan deneyeceğim.teşekkürler dostum sende bu ayarları kullanıyor musun
Birazdan deneyeceğim.teşekkürler dostum sende bu ayarları kullanıyor musun
Hocam ahım şahım bir bass yok bundan önceki modellerde olduğundaki gibi ancak oyun için üretilmiş bir kulaklık olmasına rağmen eğlence için ortalama üstünde bir kullanım sağlıyor bence.
deneyince bilgi verirsen mutlu edersin bromBirazdan deneyeceğim.
HS80 Max deneyimlemedim hocam kulaktan dolma bilgilerle baya iyi kulaklık sanırım ancak 6K civarı fiyatı gerçekten yüksek umarım değer. Bu arada HS80 ve HS80 Max arasındaki en önemli farklardan biri batarya geliştirmesi ve hızlı sarj özelliği olması gerekiyor alırken bunu da göz önünde bulundurmak lazım.Anladım sağ olun hocam. Muhtemelen ben ya stüdyo kulaklığı ya da HS80 gibi bir tercih yapacağım. Son birkaç ayda iade etmekten gına geldi, bir çoğu ses konusunda başarısız maalesef.
HS80 Max deneyimlemedim hocam kulaktan dolma bilgilerle baya iyi kulaklık sanırım ancak 6K civarı fiyatı gerçekten yüksek umarım değer. Bu arada HS80 ve HS80 Max arasındaki en önemli farklardan biri batarya geliştirmesi ve hızlı sarj özelliği olması gerekiyor alırken bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Hocam ben dışarıda kablosuz olarak soundcore space q45 kullanıyorum. onların amacı zaten müzik farkındayım ama kulağımı tırmalarcasına yüksek ses ve netlikte dinletiyor. ondan buna geçince bi müzik dinlerken falan düşük gibi geliyor ve ben yüksek ses seviyorum. bana göre hala az geliyor ama evet bi yükselme olmadı değil. bu arada bu kulaklığı (cloud lll ) kötülemiyorum. 7.1'i beni benden alıyor başım dönüyor resmen 7.1 etkili ses dinleyince çok başarılı. amacına fazla fazla hizmet ediyor.deneyince bilgi verirsen mutlu edersin brom
teşekkürler hocamHocam ben dışarıda kablosuz olarak soundcore space q45 kullanıyorum. onların amacı zaten müzik farkındayım ama kulağımı tırmalarcasına yüksek ses ve netlikte dinletiyor. ondan buna geçince bi müzik dinlerken falan düşük gibi geliyor ve ben yüksek ses seviyorum. bana göre hala az geliyor ama evet bi yükselme olmadı değil. bu arada bu kulaklığı (cloud lll ) kötülemiyorum. 7.1'i beni benden alıyor başım dönüyor resmen 7.1 etkili ses dinleyince çok başarılı. amacına fazla fazla hizmet ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şunu da ekleyim hocam ben spotify'da vs eco ayarı yaptım ve ayarlarımla gayet yüksek bi ses seviyesine ulaşıyor. ama baz ayarları yüksek değil bence.
En son kullandığımda kablolu ve kablosuz ses tatmin etmedikankam rehber için teşekkürler gerçekten alacağım fakat fazlaca ses az yorumu var bu ayarları yapsak cidden işe yarar mı 1 yıl önce atılmış reditte güncelleme geldi düzeldi diyende var kafam çok karıştı
Benim bir kulaklıktaki kriterim, hele ki bu fiyattaki en büyük beklentim olan şey bas performansı. Cloud 3 ün Oyun performansı iyi ona bir şey diyemiyorum mağlesef. Ona bakarsaniz asusun rog fusion 2-3 müydü neydi, onada quad dac koymuslar net ses için. Boşuna koymuşlar. O kadar eq ayarı yaptım tepkiselliği yok. Sadece oyun için çok iyi ses kasılıyor hakkını yiyemem. Baslarda distorsiyon oluyor çok kötü.Ama müziğe veya film'e gelirsek düşük kalıyor. Sadece oyun için üretilmiş. Gittim Nova pro aldim. Hem mid hem bas hem tiz performansı canavar gibi. Oyun için 7.1 i bile açmama gerek kalmadı. Sesi köklüyorum kulaklık titriyor ama seste en ufak bozulma yok. O derece kaliteli yapmışlar. Müzik veya daha dogrusu ses kulağı olmayanların yorumlarını dikkate almayın. HS80 dediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Çok iyi kulaklıktır.Evet HS80 ses konusunda en başarılılarından. Özellikle aynı bütçe bandındaki Nova 5, Nova 7 gibi kulaklıklar yanında duramaz. HS80 Wireless'de pil ömrü kısa ama kablolu kullanma şansın var. Max'da kablolu kullanamıyosun sadece şarjlı kullanılabiliyor ama pil ömrü baya uzun.
bende beklemedeyim sipariş verdim ürünü ona göre ayar çekerizDts den daha iyi değil mi dolby acces
Hali hazırda iki programa sahip olan bilgilendirebilir mi
Benim bir kulaklıktaki kriterim, hele ki bu fiyattaki en büyük beklentim olan şey bas performansı. Cloud 3 ün Oyun performansı iyi ona bir şey diyemiyorum mağlesef. Ona bakarsaniz asusun rog fusion 2-3 müydü neydi, onada quad dac koymuslar net ses için. Boşuna koymuşlar. O kadar eq ayarı yaptım tepkiselliği yok. Sadece oyun için çok iyi ses kasılıyor hakkını yiyemem. Baslarda distorsiyon oluyor çok kötü.Ama müziğe veya film'e gelirsek düşük kalıyor. Sadece oyun için üretilmiş. Gittim Nova pro aldim. Hem mid hem bas hem tiz performansı canavar gibi. Oyun için 7.1 i bile açmama gerek kalmadı. Sesi köklüyorum kulaklık titriyor ama seste en ufak bozulma yok. O derece kaliteli yapmışlar. Müzik veya daha dogrusu ses kulağı olmayanların yorumlarını dikkate almayın. HS80 dediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Çok iyi kulaklıktır.
(Ayrica ses kulağı olmayanlar dediğim kişiler aslında youtube da ***** saçma inceleme yapanlara diyorum. Burak şoltun yorumlarini dikkate alabilirsiniz)