DTS Headphone:X, oyun oynayanlar için etkileyici bir 3D ses deneyimi sunuyor. DTS Headphone:X, gerçekten sürükleyici bir oyun için ultra gerçekçi, doğru ses sağlayarak kulaklık performansınızı en üst düzeye çıkarır.dtsx ne işe yarıyor aldım ama açmadım yardımcı olur musunuz
Hocam iyi günler,size bi sorum olucaktı. Hyperx cloud ııı wireless kulaklık siparişi vermiştim. Bugün elime geçti. Ürünü alır almaz ilk iş windows ses ayarlarındaki geliştirmelerden loadnes equalization ayarını kısaya çekmekle başladım. pubg steam oynuyorum ve ses kasmak çok önemli benim için. Sonrasında ngenuıty uygulamasını indirip güncellemesini yaptım pcyi yeninden başlattım. O güncellemeden sonra ne olduysa oldu. Geliştirmeler kısmı görseldeki gibi gitti ve oyun içinde ses çok boğuk ve az, asla ses kasılamayacak biçime geldi. Kafayı yiyeceğim sorunu çözemiyorum 5 6 sat oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. O geliştirmeler kısmı nasıl geri gelir? Ya da yapılan güncellemeyi nasıl kaldırabilirim? Asla bulamadım bi yolunu. En son pcye format atıcam o raddeye getirdi beni.DTS Headphone:X, oyun oynayanlar için etkileyici bir 3D ses deneyimi sunuyor. DTS Headphone:X, gerçekten sürükleyici bir oyun için ultra gerçekçi, doğru ses sağlayarak kulaklık performansınızı en üst düzeye çıkarır.
O geliştirmeler kısmı nasıl geri gelir? Ya da yapılan güncellemeyi nasıl kaldırabilirim?
Hocam ses nasıl düşük sesi sonda mı kullanıyorusunuz, dts unbound yükleyip uzamsal sesten dtsi seçip, hyperx uygulamasından dts’i kapattınız mı?Hocam iyi günler,size bi sorum olucaktı. Hyperx cloud ııı wireless kulaklık siparişi vermiştim. Bugün elime geçti. Ürünü alır almaz ilk iş windows ses ayarlarındaki geliştirmelerden loadnes equalization ayarını kısaya çekmekle başladım. pubg steam oynuyorum ve ses kasmak çok önemli benim için. Sonrasında ngenuıty uygulamasını indirip güncellemesini yaptım pcyi yeninden başlattım. O güncellemeden sonra ne olduysa oldu. Geliştirmeler kısmı görseldeki gibi gitti ve oyun içinde ses çok boğuk ve az, asla ses kasılamayacak biçime geldi. Kafayı yiyeceğim sorunu çözemiyorum 5 6 sat oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. O geliştirmeler kısmı nasıl geri gelir? Ya da yapılan güncellemeyi nasıl kaldırabilirim? Asla bulamadım bi yolunu. En son pcye format atıcam o raddeye getirdi beni.