magnumforce357
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
kablolu pardon ben sizin paylaştığınızı kablolu sandım
Ben kullanmadım ama bir bak istersen…
baktım hocam Cloud 3 alıcam galiba.Ben kullanmadım ama bir bak istersen…
HyperX Cloud 3 vs Logitech G Pro X
İkisinede detaylı inceliyorum lakin hala arada kaldım. 7.1 performansları nasıl bilmiyorum, bu yüzden arada kaldım. Ayrıca birisi (G Pro X) yazılıma bağımlı bir kulaklık bu iyi mi? bilemedim, bu da arada kalmamın 2. sebebi. Diğer sebep ise uzun süre (5-8 saat) kulağımdan çıkarmayacağım herhangi...forum.donanimarsivi.com
rezalet cloud 3 kablolu faciaydı eski 1000tl lik fuxi h3 kulaklıgım daha iyiydicloud 3 e kötü diyorlar
vallahi sesi olsun mikrofonu olsun rezil deneyince gorursunuzValla indirime girince ben de hem biradere hemde kendime kablosuz söyledim. Hayırlısı bakalım.
Birçok yorum okudum, sorun yaşayan çok az. Sorun yaşayanlar da ilk mesajdaki yöntemlerle sonuca ulaşmış. Genelde fiyatına göre, performans yorumlarında iyi bir izlenim bıraktı bende.vallahi sesi olsun mikrofonu olsun rezil deneyince gorursunuz
hangi ses ayarlarından bahsediyorsun kanka link atar mısın bende aldımYaklaşık 1 sene önce kablosuz kırmızı modelini 4.500 tl ye almıstım indirimdeyken şu an bedava yani nası bu kadar fiyatı düşüyor hayret ediyorum, millet bişey alır 10x zamlanır biz alıyoruz düştükçe düşüyor hayat işte... Velhasıl bedava arkadaşlar alın kullanın pili bitmiyor, arkadaşın attığı ses ayarlarını yaparsanız çok güzel oluyor
bu işte hocam: https://forum.donanimarsivi.com/kon...less-kulakliklar-icin-en-iyi-ayarlar.1033606/hangi ses ayarlarından bahsediyorsun kanka link atar mısın bende aldım
ses ayarı yapmam lazım gelince