❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

Beyler G Pro X 1 mi bu mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mertoxin

Son düzenleme:
Beyler G Pro X 1 mi bu mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mertoxin
Ben kullanmadım ama bir bak istersen…

Ben kullanmadım ama bir bak istersen…

baktım hocam Cloud 3 alıcam galiba.

Yaklaşık 1 sene önce kablosuz kırmızı modelini 4.500 tl ye almıstım indirimdeyken şu an bedava yani nası bu kadar fiyatı düşüyor hayret ediyorum, millet bişey alır 10x zamlanır biz alıyoruz düştükçe düşüyor hayat işte... Velhasıl bedava arkadaşlar alın kullanın pili bitmiyor, arkadaşın attığı ses ayarlarını yaparsanız çok güzel oluyor

rezalet cloud 3 kablolu faciaydı eski 1000tl lik fuxi h3 kulaklıgım daha iyiydi
Valla indirime girince ben de hem biradere hemde kendime kablosuz söyledim. Hayırlısı bakalım.

vallahi sesi olsun mikrofonu olsun rezil deneyince gorursunuz
Birçok yorum okudum, sorun yaşayan çok az. Sorun yaşayanlar da ilk mesajdaki yöntemlerle sonuca ulaşmış. Genelde fiyatına göre, performans yorumlarında iyi bir izlenim bıraktı bende.

Yaklaşık 1 sene önce kablosuz kırmızı modelini 4.500 tl ye almıstım indirimdeyken şu an bedava yani nası bu kadar fiyatı düşüyor hayret ediyorum, millet bişey alır 10x zamlanır biz alıyoruz düştükçe düşüyor hayat işte... Velhasıl bedava arkadaşlar alın kullanın pili bitmiyor, arkadaşın attığı ses ayarlarını yaparsanız çok güzel oluyor
hangi ses ayarlarından bahsediyorsun kanka link atar mısın bende aldım

ses ayarı yapmam lazım gelince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,190
Üyeler
173,623
Son üye
esco22
Geri