İ3 den kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

9700k için de stok fan yetmiyor maalesef , piyasaya göz gezdirdim kabaca 3.5-4k piyasası var fana da 1k falan 5k hadi 4k olsun masrafı var , r5 5600 2k b450m-hdv anakart ise 2k soğutucu fanda 1k yine aynı hesaba denk geliyor ayrıca daha ileriye dönük bir sistem olmuş oluyor
2k ya 5600 var mı ki 3k dan aşağı bulamamıştım o fiyata bulsam alırım.

Kule soğutucum var bu arada ama AMD uyumlu değildir büyük ihtimalle, başka braket yok çünkü elimde sadece intel aparatları vardı taktım onlarla.

2k ya 5600 var mı ki 3k dan aşağı bulamamıştım o fiyata bulsam alırım.

Kule soğutucum var bu arada ama AMD uyumlu değildir büyük ihtimalle, başka braket yok çünkü elimde sadece intel aparatları vardı taktım onlarla.
soğutucu modeli nedir belki gerek kalmaz , iyi araştırırsanız veya beklerseniz 2k'ya bulabilirsiniz ben bu sayede bilgisayarın yarısını beleşe getirdim :)

soğutucu modeli nedir belki gerek kalmaz , iyi araştırırsanız veya beklerseniz 2k'ya bulabilirsiniz ben bu sayede bilgisayarın yarısını beleşe getirdim :)
Markası Thermaltake ama modeli hiç bilmiyorum işlemci çok ısınıyor diye 2. el ucuz almıştım, soğutucu AMD ile belki uyumludur da benim o dönem adamdan aldığım montaj parçalarıyla AMD sokete montajı yapılmaz büyük ihtimalle. Yine de bakarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartınız 3 canlı ve büyük değilde bakmayın boşuna hocam. Büyük ihtimal hd dir
3 canlı mı bilmiyorum ama baya ağır kart kasanın yarısını kaplıyor 😀

Markası Thermaltake ama modeli hiç bilmiyorum işlemci çok ısınıyor diye 2. el ucuz almıştım, soğutucu AMD ile belki uyumludur da benim o dönem adamdan aldığım montaj parçalarıyla AMD sokete montajı yapılmaz büyük ihtimalle. Yine de bakarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 canlı mı bilmiyorum ama baya ağır kart kasanın yarısını kaplıyor 😀
Fanlı olacaktı pardon 🙃 bi resmini atarsanız anlaşılır aslinda.

Fanlı olacaktı pardon 🙃 bi resmini atarsanız anlaşılır aslinda.
Baktım da AMD Radeon RX 6800XT modeli sanırım kart. İnternetten araştırdım 10 bin falan ediyormuş ben de satıp üstüne biraz koyup 5050 veya 5060 almaya karar verdim bütçemin durumuna göre.

Bilgisayarcı sana her seferinde fuhuş fiyattan anakart ram İşlemci kombosu yapmış gibi görülüyor

Baktım da AMD Radeon RX 6800XT modeli sanırım kart. İnternetten araştırdım 10 bin falan ediyormuş ben de satıp üstüne biraz koyup 5050 veya 5060 almaya karar verdim bütçemin durumuna göre.
Kesinlikle yapmayın. Elinizdeki kart çok çok daha güçlü. Çok faha iyi. Ve 0 deger olaraktan daha pahalı. Downgrade yapmış olursunuz. Siz işlemci yenileyin.

Kesinlikle yapmayın. Elinizdeki kart çok çok daha güçlü. Çok faha iyi. Ve 0 deger olaraktan daha pahalı. Downgrade yapmış olursunuz. Siz işlemci yenileyin.
İşlemci kısmı çok masraflı o sıkıntı biraz, zaten ikinci el işlemci de bulamıyorum düzgün. Ben de Nvidia karta geçersem donma sorunu geçebilir diye düşündüm.

İşlemci kısmı çok masraflı o sıkıntı biraz, zaten ikinci el işlemci de bulamıyorum düzgün. Ben de Nvidia karta geçersem donma sorunu geçebilir diye düşündüm.
Hocam saf güç olarak bu kart birkaç beden üstün eğer yanlış karta bakmadiysaniz. Birde böyle bir karta i3 8. Nesil asla yetmez. Alacağınız 5060 a da yetmez. Siz işlemci güncelleyim bu kart sizi çok rahat götürür. Mümkünse bütçe biriktirip 7500f gibi bir şey alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,497
Üyeler
183,438
Son üye
zfrbbcn
Geri