🔥İndirim İçeceklerde 1 Al 1 Bedava HB🔥(Premium'a Özel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
arapları sevmem (bi tık maalesef ön yargılıyım) ama orda ki çiğnenen insan hakları ve çocuklar için yoksa kimse cahil ve her şeyi para sanan bir milleti sevmez (istisnalar hariç)
Millet sanıyor ki olay araplar ben ölen masum çocuklara üzülüyorum günahsız insanlara üzülüyorum

wİnDoWS-MaC kullanıyom sTeAm kulanıyom Epİc gAMe kulanıyom İpHoNE Kulanıyom tÜm BuNLaRA BiNLeRce liRA pArA ÖdÜYom aMA 5oTLyE kola ALmAyaRaK AmERİga Ve İsREali bOyGot eDİom. Komiksiniz xd

Akmina markasını tavsiye etmiyorum ben aldım basmışlar içine gıda boyasını rengi şişesine kadar geçmiş aşşırı sağlıksız içindeki maden suyu mu o bile meçhul

Bu nasıl bir soru kardeşim benim vatanım için şehit olan insana neden üzülmeyecekmişim bu konuyla ne alakası var ?
Masum Araplar için üzülmüssün o masum Araplar tarafından öldürülen binlerce Türk için üzül

bunlar aslında Türk düşmanı ama belli edemiyorlar korktukları için . konuyu başka şeylere bağlıyorlar
Bu arkadaşlardan hangisi Uygur Türklerini katleden çini boykot etmiş? cevap veriyorum hiçbiri.Aliexpress xiaomi huawei tencent oyunları pubg-lol-valorant tüm bunları gırla kullanır parayı akıtır kölesi olurlar.Konu Türk olunca bunlar susar arap olunca coşar.Alayı kolpa,samimiyetsiz.Ciddiye alınacak tipler değil.Gördüğünüz yerde gülün geçin.

Uygunsuz Dil
Masum Araplar için üzülmüssün o masum Araplar tarafından öldürülen binlerce Türk için üzül
Ben araplar için mi üzülüyorum dedim çocuklar bebekler diyorum ne boş duyar kasıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlar aslında Türk düşmanı ama belli edemiyorlar korktukları için . konuyu başka şeylere bağlıyorlar
Sen harbi asalak bir insansın bebeklere üzülmenin nesi Türk düşmanlığı oluyor emin olun arapları da hiç sevmem 20 gün kaldım işi bıraktım geldim insanları bilmeden ***** ***** yargılamaya bayılıyorsunuz

Şekersiz kola indirimi yok mu yav

Bu arkadaşlardan hangisi Uygur Türklerini katleden çini boykot etmiş? cevap veriyorum hiçbiri.Aliexpress xiaomi huawei tencent oyunları PUBG-lol-valorant tüm bunları gırla kullanır parayı akıtır kölesi olurlar.Konu Türk olunca bunlar susar arap olunca coşar.Alayı kolpa,samimiyetsiz.Ciddiye alınacak tipler değil.Gördüğünüz yerde gülün geçin.
İnsanları tanımadan yargılayan bir çok bilmiş bir birey

• Beğen
Reaksiyonlar: Rufo
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419