IEM Kulaklık Önerisi?

ses kartın yoksa önermem. varsa da başka marka önermem. eğer ses kartın yoksa wraith sense ıem öneririm type-c olan modeli ama onda dahili ses kartı var
ses kartım yok reis genelde oyunlarda pcde kullanmak için ve telefonda müzik dinlemek için istiyorum wraithin kulaklığına denk gelmiştim nasıldır bir bilgim yok ama

ses kartım yok reis genelde oyunlarda pcde kullanmak için ve telefonda müzik dinlemek için istiyorum wraithin kulaklığına denk gelmiştim nasıldır bir bilgim yok ama
en iyisi değil ama kötü de değil çok daha iyi kulaklıklar kullanamdıysan baya iyi dersin hatta. ve pek muadili olmauan bi kulaklık. çünkü dahili ses kartı olan type-c olan ve bu fiyatta olan kulaklık başka bilmiyorum. bu arada indirim kodları oluyo benim bildiğim SWAR kodu var biraz bakın indirimle al hiç yoktan 3-5 düşer

en iyisi değil ama kötü de değil çok daha iyi kulaklıklar kullanamdıysan baya iyi dersin hatta. ve pek muadili olmauan bi kulaklık. çünkü dahili ses kartı olan type-c olan ve bu fiyatta olan kulaklık başka bilmiyorum. bu arada indirim kodları oluyo benim bildiğim SWAR kodu var biraz bakın indirimle al hiç yoktan 3-5 düşer
eyvallah hocam tavsiye için de teşekkür ederim

kz nin mikrofonları pek iyi değil ama wraith sense ıem in mikrofonu iyi
iem kulaklık güzel oluyor aslında bende qcy t13ü pcye bağlayıp kullanıyorum kulak üstü ile ders çalışırken falan boynumu kopartacak gibi hissettiriyor.

iem kulaklık güzel oluyor aslında bende qcy t13ü pcye bağlayıp kullanıyorum kulak üstü ile ders çalışırken falan boynumu kopartacak gibi hissettiriyor.
kablo dışında sorun olmuyo. wireless kulak içi kulaklıklar da var ama hem seçenek az hem de çok pahalılar

Beyler iyi hoşta wraithinkini almayın fason üretim be.
yerine dahili ses kartı olan bi önerin var mı almayın diyosun da. ki bende var aktif kullanmıyorum ama bi süre kullandım sunduğu şeylerin de farkındayım yani deneyimledin mi bilemiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,199,834
Üyeler
190,650
Son üye
kochatip663
Geri