The Mehmet TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Arkadaşlar mikrofonlu iem kulaklıklar önerir misiniz mümkünse fiyat performans olsun.
eyvallah kral tavsiye için ama bana type c girişli bir kulaklık lazım hem pcde hem de telefonda kullanacağım dönüştürücü de kullanmak istemiyorum bunun içinkz edx pro
kz edx pro
ses kartın yoksa önermem. varsa da başka marka önermem. eğer ses kartın yoksa wraith sense ıem öneririm type-c olan modeli ama onda dahili ses kartı vareyvallah kral tavsiye için ama bana type c girişli bir kulaklık lazım hem pcde hem de telefonda kullanacağım dönüştürücü de kullanmak istemiyorum bunun için
ses kartım yok reis genelde oyunlarda pcde kullanmak için ve telefonda müzik dinlemek için istiyorum wraithin kulaklığına denk gelmiştim nasıldır bir bilgim yok amases kartın yoksa önermem. varsa da başka marka önermem. eğer ses kartın yoksa wraith sense ıem öneririm type-c olan modeli ama onda dahili ses kartı var
en iyisi değil ama kötü de değil çok daha iyi kulaklıklar kullanamdıysan baya iyi dersin hatta. ve pek muadili olmauan bi kulaklık. çünkü dahili ses kartı olan type-c olan ve bu fiyatta olan kulaklık başka bilmiyorum. bu arada indirim kodları oluyo benim bildiğim SWAR kodu var biraz bakın indirimle al hiç yoktan 3-5 düşerses kartım yok reis genelde oyunlarda pcde kullanmak için ve telefonda müzik dinlemek için istiyorum wraithin kulaklığına denk gelmiştim nasıldır bir bilgim yok ama
eyvallah hocam tavsiye için de teşekkür ederimen iyisi değil ama kötü de değil çok daha iyi kulaklıklar kullanamdıysan baya iyi dersin hatta. ve pek muadili olmauan bi kulaklık. çünkü dahili ses kartı olan type-c olan ve bu fiyatta olan kulaklık başka bilmiyorum. bu arada indirim kodları oluyo benim bildiğim SWAR kodu var biraz bakın indirimle al hiç yoktan 3-5 düşer
bunların mikrofonu iyi oluyor mu ya ?ses kartın yoksa önermem. varsa da başka marka önermem. eğer ses kartın yoksa wraith sense ıem öneririm type-c olan modeli ama onda dahili ses kartı var
kz nin mikrofonları pek iyi değil ama wraith sense ıem in mikrofonu iyibunların mikrofonu iyi oluyor mu ya ?
iem kulaklık güzel oluyor aslında bende qcy t13ü pcye bağlayıp kullanıyorum kulak üstü ile ders çalışırken falan boynumu kopartacak gibi hissettiriyor.kz nin mikrofonları pek iyi değil ama wraith sense ıem in mikrofonu iyi
kablo dışında sorun olmuyo. wireless kulak içi kulaklıklar da var ama hem seçenek az hem de çok pahalılariem kulaklık güzel oluyor aslında bende qcy t13ü pcye bağlayıp kullanıyorum kulak üstü ile ders çalışırken falan boynumu kopartacak gibi hissettiriyor.
yerine dahili ses kartı olan bi önerin var mı almayın diyosun da. ki bende var aktif kullanmıyorum ama bi süre kullandım sunduğu şeylerin de farkındayım yani deneyimledin mi bilemiyorum amaBeyler iyi hoşta wraithinkini almayın fason üretim be.