Memnun musunuzçok az daha koyabiliyosan iphone 17 pro al ben iphonedan şaşmam diğerleri kötü diye değil tercihim
oyun oynuyorsan iphone alma 4 yıla yakın iphone kullanıcısıyım ve kaçak xiaomiden geçiş yapan biri olarak söylüyorum, oyun oynamıyosan 120hz olan bir modeli yapıştır geç dinamik ada çok estetik ve kullanışlı modelde olmasına dikkat et yeter bu 2 kriter kafi son 14-15 aydır telefonu kapatmadım bile 14pm rahatlarsın valla redmi uyuz eder insanı.Bu zamana kadar hep Android kullandım 1-2 aya kadar telefonu mu yeniliycem ve iPhone kullanıp deneyimlemek istiyorum hangi modeli almalıyım bütce Max 100k
100K vereceksen 17 Pro alabilirsin.Bu zamana kadar hep Android kullandım 1-2 aya kadar telefonu mu yeniliycem ve iPhone kullanıp deneyimlemek istiyorum hangi modeli almalıyım bütce Max 100k
Aha bu da gelmiş arabiyle vs hayalimizi gerçekleştirebilirizHocam iphone kaliteli bir markadır.Yani 13 ile 14 arasında cok fark yok 14- ile 15 arasında cok fark yok hep azar azar.Uzun süreli güncelleme desteği de istiyorsanız 15 almanızı öneririm fazlasına gerek yok paranız cebinizde kalır.Fakat iphone kullanırken her şey çok üst deneyim yani basit bi video açsanız bile diğer telefonlara kıyasla gelen sesin kalitesi dolby atmos tavan yapmış.Sadece sizi sinir edicek tek bir olay var.Oda windows ile bağlantılarınız.Yani kalite kaybı yaşamadan hızlı bi sekilde 2-3 bin adet resmimi windowstan iphone aktarmak o kadar zahmetli ve işkence bir durum ki.
pc de icloud hesabına giriş yap yedeklenenleri direkt indirebilirsin.
Hayır hocam yani benim videolarla karışık 4 bin adet resmim vardı.Günlerce uğraştırdı beni.Kalite kaybı yaşamadan ve en hızlı şekilde windowstaki fotoğraflarını şu şekilde iphone aktarabiliyorsun.Başka yöntemi yok !Son dediğiniz baya sıkıntı
Hocam çok nadir mlbb oynuyorum onun harici oyunla işim yok benim xioamiyi 2-3 günde bir yeniden başlatıyorum 1 senelik ama donma takılma sorunu çok oluyoroyun oynuyorsan iphone alma 4 yıla yakın iphone kullanıcısıyım ve kaçak xiaomiden geçiş yapan biri olarak söylüyorum, oyun oynamıyosan 120hz olan bir modeli yapıştır geç dinamik ada çok estetik ve kullanışlı modelde olmasına dikkat et yeter bu 2 kriter kafi son 14-15 aydır telefonu kapatmadım bile 14pm rahatlarsın valla redmi uyuz eder insanı.
Almışken 512 lik alayımHayır hocam yani benim videolarla karışık 4 bin adet resmim vardı.Günlerce uğraştırdı beni.Kalite kaybı yaşamadan ve en hızlı şekilde windowstaki fotoğraflarını şu şekilde iphone aktarabiliyorsun.Başka yöntemi yok !
1.İtunes ile eşleşmeli aktarırsın cok hızlı.Kalite kaybı azda olsa oluyor.Fakat galerindeki fotoğrafları silmek istediğinde silemezsin!
2.İcloud satın alacaksın artık 4 bin resmin kaç gb yer tutuyorsa o kadar gb nin parasını ödeyeceksin her ay.Fotoğrafları istediğinde siler misin veya kalite kaybı olur mu bilmiyorum denemedim.
3.Benim yaptığım yöntem ve bu son yöntemdir.Önce İmovie uygulamasını indiriyorsun hem windowsa hem iphona.Dosyaları seçiyorsun 4 bin adet ve telefona kalite kaybı olmaması için dosya olarak geliyor.Bu 4 bin adet dosyayı tümünü seç diyip galeriye kaydet demen lazım ama telefon çöküyor.4 bin adet resmi 27 klasör açarak her birine 180-180 pay ederek bölüştürüyorsun.Sonra birinci klasöre gelip 180 i tümünü seç diyorsun ve galeriye kaydet diyorsun böylelikle az olduğu için cihaz çökmüyor.Simdi bunu 27 defa daha yapıyorsun.Tabi senin resimlerin azsa onu bilemem.
en üst modellerde olsa android gibi linux tabanlı işletim sistemi kadar leş bir sistem yok samsung filan dehşet işlemci ram filan koyarak önüne geçiyor tabi yazılımsal olarak google harici android de tam verim alamazsın açıkcası apple işlemcisi telefonlarıyla tam verim ve kapasite çalıştığı için apple tavsiye ederim. uzun süre xiaomi kullandım sanırım bi 5 senesi var hep de son çıkan seriyi alırım 2 yıla kalmaz işkence çektirir. telefonun kendi dosyalar uygulamasında reklam çıkınca baya bir soğumuştum.Hocam çok nadir mlbb oynuyorum onun harici oyunla işim yok benim xioamiyi 2-3 günde bir yeniden başlatıyorum 1 senelik ama donma takılma sorunu çok oluyor
Son 3 senedir kullanıyorum ama bazen kafayı yiyor telefon ve reklam olayı ölüm en sinir olduğum kısımen üst modellerde olsa android gibi linux tabanlı işletim sistemi kadar leş bir sistem yok samsung filan dehşet işlemci ram filan koyarak önüne geçiyor tabi yazılımsal olarak google harici android de tam verim alamazsın açıkcası apple işlemcisi telefonlarıyla tam verim ve kapasite çalıştığı için apple tavsiye ederim. uzun süre xiaomi kullandım sanırım bi 5 senesi var hep de son çıkan seriyi alırım 2 yıla kalmaz işkence çektirir. telefonun kendi dosyalar uygulamasında reklam çıkınca baya bir soğumuştum.
icloud evet ödüyorsun kalite kaybı vb yok ama ben telefonu güvenceye almak için direkt 200gb alan almıştım galeride karışık video foto ss vb 8k dan fazla foto var icloud daha 60gb da diğer verilerle birlikte icloud bir de her şeyi yedekliyor aklına gelen her şeyi. android ve huawei de de yedeklemelerine şahit oldum ama iphone kadar kapsamlı değil. 1 ay alır yedekler pc ye atar sonra üyeliğini iptal ederdin yani yolu her daim oluyor ya.Hayır hocam yani benim videolarla karışık 4 bin adet resmim vardı.Günlerce uğraştırdı beni.Kalite kaybı yaşamadan ve en hızlı şekilde windowstaki fotoğraflarını şu şekilde iphone aktarabiliyorsun.Başka yöntemi yok !
1.İtunes ile eşleşmeli aktarırsın cok hızlı.Kalite kaybı azda olsa oluyor.Fakat galerindeki fotoğrafları silmek istediğinde silemezsin!
2.İcloud satın alacaksın artık 4 bin resmin kaç gb yer tutuyorsa o kadar gb nin parasını ödeyeceksin her ay.Fotoğrafları istediğinde siler misin veya kalite kaybı olur mu bilmiyorum denemedim.
3.Benim yaptığım yöntem ve bu son yöntemdir.Önce İmovie uygulamasını indiriyorsun hem windowsa hem iphona.Dosyaları seçiyorsun 4 bin adet ve telefona kalite kaybı olmaması için dosya olarak geliyor.Bu 4 bin adet dosyayı tümünü seç diyip galeriye kaydet demen lazım ama telefon çöküyor.4 bin adet resmi 27 klasör açarak her birine 180-180 pay ederek bölüştürüyorsun.Sonra birinci klasöre gelip 180 i tümünü seç diyorsun ve galeriye kaydet diyorsun böylelikle az olduğu için cihaz çökmüyor.Simdi bunu 27 defa daha yapıyorsun.Tabi senin resimlerin azsa onu bilemem.
Fotoğraf vidyo toplamı 3300 küsürlerde zaten 200gb kullanıyor almışken 512 lik almak daha iyi oluricloud evet ödüyorsun kalite kaybı vb yok ama ben telefonu güvenceye almak için direkt 200gb alan almıştım galeride karışık video foto ss vb 8k dan fazla foto var icloud daha 60gb da diğer verilerle birlikte icloud bir de her şeyi yedekliyor aklına gelen her şeyi. android ve huawei de de yedeklemelerine şahit oldum ama iphone kadar kapsamlı değil. 1 ay alır yedekler pc ye atar sonra üyeliğini iptal ederdin yani yolu her daim oluyor ya.
ben gündelik kullanıcıyım 116gb dayım daha o kadar fotoya vb rağmen ve hepsi de 4k kalitede. 256gb işimi görüyor eğer yetmez diyorsan 512 al da bana fazla geliyor açıkcası. yedeklemelerde ( i cloud alacaksan ) kurumsal vb işlerin yoksa bireyselde 200 kesinlikle yeteceğine inanıyorum.Fotoğraf vidyo toplamı 3300 küsürlerde zaten 200gb kullanıyor almışken 512 lik almak daha iyi olur
evet en az 128 bireysel normal kullanım için 256 fazlası varsa 512ben gündelik kullanıcıyım 116gb dayım daha o kadar fotoya vb rağmen ve hepsi de 4k kalitede. 256gb işimi görüyor eğer yetmez diyorsan 512 al da bana fazla geliyor açıkcası. yedeklemelerde ( i cloud alacaksan ) kurumsal vb işlerin yoksa bireyselde 200 kesinlikle yeteceğine inanıyorum.