İlk Kasam Amd işlemcili

Barek

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi günler,

İlk defa hazır kasa alıyorum. ITopya üzerinden hazır sistemi modifiye ederek kendi bütçeme göre bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Sizce iş görür mü ne dersiniz?

Hazır Kasa

Bana pahalı geldi. Tek tek daha uyguna toplanabilir diye düşünüyorum.

Bana pahalı geldi. Tek tek daha uyguna toplanabilir diye düşünüyorum.
Doğrudur hocam muhtemelen, ama dediğim gibi ilk defa kasa alıyorum ve donanımdan çok anladığım söylenemez. En azından bilgisayarda bir sıkıntı çıkarsa karşımda muhatap bulurum diye düşünmüştüm.

Herkese iyi günler,

İlk defa hazır kasa alıyorum. ITopya üzerinden hazır sistemi modifiye ederek kendi bütçeme göre bir şeyler çıkarmaya çalıştım. Sizce iş görür mü ne dersiniz?

Hazır Kasa
pahalı hocam bu sistem tek tek daha iyi bir sistem toplanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur hocam muhtemelen, ama dediğim gibi ilk defa kasa alıyorum ve donanımdan çok anladığım söylenemez. En azından bilgisayarda bir sıkıntı çıkarsa karşımda muhatap bulurum diye düşünmüştüm.
bütçeniz nedir acaba?

Son düzenleme:

bütçeniz nedir acaba?
Bütçem kasa için aşağı yukarı 50 bin civarlarında.

bütçeniz nedir acaba?
hocam hanı paylaşmıştınya sen kasayı toplayınca ordaki kasa neydi senin birde psu

Herkese iyi günler,

Hazır Kasa
9070xt sistem bulunabiliyor 52 53 bandına

hocam hanı paylaşmıştınya sen kasayı toplayınca ordaki kasa neydi senin birde psu
kasa
psu

kasa
psu
sağolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,662
Üyeler
174,760