Neler Yeni

İlk Valorant editim nasıl olmuş ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Merhaba forum , Davinci Resolve ile yaptığım ilk edit nasıl olmuş sizce ?

-Eksiklerim nelerdir ?
-İlerki editlerde ne yapmalıyım ?

Bunları dikkate alarak kendimi geliştirmek istiyorum.

(Editi galerimde dursun diye birde arada Instagram story atmak amaçlı yapıyorum)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Güzel ama bildiğim kadarıyla pubg editleri daha çok tutuluyor OyunCanavarx
Nick bu pubg eklersen oynarız ama yaylada oldumdan oyuna giremiyorum eylülde falan pubg edit çekme istersen yardımcı olurum

Son düzenleme:

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Merhaba forum , Davinci Resolve ile yaptığım ilk edit nasıl olmuş sizce ?

-Eksiklerim nelerdir ?
-İlerki editlerde ne yapmalıyım ?

Bunları dikkate alarak kendimi geliştirmek istiyorum.

(Editi galerimde dursun diye birde arada Instagram story atmak amaçlı yapıyorum)

İnstada tutmaz paylaşmak istersen Tt'ye atmak daha mantıklı ondan tutuyor ama pubg editi at ayrıca yt kanalı açarsın gameplay yaparsın ondada iyi kazanıyorlar genelde

Juiclair0

80+ Silver
Dostum vuruşlar çok sade

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Efektleri laps diye koymuşsun ve ilk klipte bir şey göremedim silaha efekt atıp bırakmışsın. Şarkı çok yavaş, klip uydurmak için uygun ama pek enerji vermiyor. Umarım yükselirsin👍🏻

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Efektleri laps diye koymuşsun ve ilk klipte bir şey göremedim silaha efekt atıp bırakmışsın. Şarkı çok yavaş, klip uydurmak için uygun ama pek enerji vermiyor. Umarım yükselirsin👍🏻
Biraz aceleye getirdim efektleri gece vakti bir an önce uyumak için. Şarkı seçimim kötü diye düşünüyorum. Efektleride killere ve şarkıya göre ayarlamaktada biraz acemiyim galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum vuruşlar çok sade
Gold eloda sıradan bir oyuncuyum oyunu öyle aman aman iyi oynamıyorum, kafam eserse rec açıyorum 1-2 maçtanda en güzel olanlarını buluyorum anca bu kadar oluyor hocam.

İnstada tutmaz paylaşmak istersen Tt'ye atmak daha mantıklı ondan tutuyor ama PUBG editi at ayrıca yt kanalı açarsın gameplay yaparsın ondada iyi kazanıyorlar genelde
Instagram da eğlencesine story atma amaçlı , arkadaşlardan hit almak maksat. İçerik üreticisi olma hedefim yok şuanlık pek.

İlk klipte silaha efekt koyduktan sonra extra ne yapmamı tavsiye edersiniz hocam ?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
şarkı seçimi pek uymamış. vuruşların çok sadece. ilk edite göre güzel ama daha dikkat çekici şeyler koyarsan güzel olur.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Adam öldürdükten sonra silahın kenarına Saber, uni.Ecto veya artık sen ne atıyorsun bilmem ama onu atınca kötü görünmüyor ama onu koyduğunda arkayı çok blurlayıp aşırı slowlamışsın.

Dash atarken ekranın renk değiştirmesi benim pekte hoşuma gitmedi, editi ben yapıyor olsaydım dash atma kısmını kesip atardım. Tabi şarkının ritmini tutturmak için orayı uzattıysan bilemem.

Ascent B Backsite'de adam öldürdükten sonra ekrana kocaman şekilde aldığın killi göstermeni böyle bir kill de değil de böyle aşırı yalan, epik bir killin olunca ona koy, ek olarak yapabiliyorsan ona da animasyon atabilirsin yoksa çok sadeye kaçar.

Bir de müziği anlayamadım ben çokta mantıklı bir seçim olmamış.

Haricinde iyi, eline sağlık. Bu arada ben de profesör değilim benim de eksiklerim var ama deneye deneye öğrenmeye çalışıyorum.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
güzel hocam kaç tl

Juiclair0

80+ Silver
Gold eloda sıradan bir oyuncuyum oyunu öyle aman aman iyi oynamıyorum, kafam eserse rec açıyorum 1-2 maçtanda en güzel olanlarını buluyorum anca bu kadar oluyor hocam.
gel seninle anlaşma yapalım ben sana vuruşlarımı atayım sende editle. Ben güzel oynuyorum sende güzel edit yapıyorsun güclerimizi birleştirebiliriz....

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
gel seninle anlaşma yapalım ben sana vuruşlarımı atayım sende editle. Ben güzel oynuyorum sende güzel edit yapıyorsun güclerimizi birleştirebiliriz....
Hocam gündüzleri çalıştığım için akşamları valtim oluyor sadece ve babamda pc ye hergün oturmama izin vermiyor o yüzden düzenli edit yapmam pek olası değil yanlış anlamayınız kusura bakmayın elimde olan bir şey değil yoksa vuruş çıkarmama gerek kalmadan direkt edit yapmak benimde işime gelirde.

Adam öldürdükten sonra silahın kenarına Saber, uni.Ecto veya artık sen ne atıyorsun bilmem ama onu atınca kötü görünmüyor ama onu koyduğunda arkayı çok blurlayıp aşırı slowlamışsın.

Dash atarken ekranın renk değiştirmesi benim pekte hoşuma gitmedi, editi ben yapıyor olsaydım dash atma kısmını kesip atardım. Tabi şarkının ritmini tutturmak için orayı uzattıysan bilemem.

Ascent B Backsite'de adam öldürdükten sonra ekrana kocaman şekilde aldığın killi göstermeni böyle bir kill de değil de böyle aşırı yalan, epik bir killin olunca ona koy, ek olarak yapabiliyorsan ona da animasyon atabilirsin yoksa çok sadeye kaçar.

Bir de müziği anlayamadım ben çokta mantıklı bir seçim olmamış.

Haricinde iyi, eline sağlık. Bu arada ben de profesör değilim benim de eksiklerim var ama deneye deneye öğrenmeye çalışıyorum.
Çok teşekkürler , slowed kısımlarda retime and scaling yapsaydım keşke diyorum. Slowed kısımlarda kasma olmuş.

Flash efektini libraryden bulmaya üşenince (BCC ve Universe efektlerini çok fazla deneyince program sapıtıyor diye üşendim)
Color kısmından key frame ile yaptım ama aşırı kötü.

-Uni.ecto attım silaha , fakat alt katmandaki videoya ( silah dışındaki heryere ) orayı tam ne yapacağımı bilemedim blur yaptım geçtim. Birde freeze frame üzerine yaptım.
Birdahaki sefere tavsiyeniz üzere slowu abartmayacağım.

-Dash atarken ki kısmı aşırı video transitions olmasın diye koymak istedim. Orasıda boş durmasın diye ufak bir renklendirme yapayım dedim. Rgb yapmaya çalıştım beceremedim 😅

-genelde attığım maçların 10 da 1 ini bile rec almadığım için epik kill yakalayamıyorum malesef ve öyle aman aman bir oyuncu değilim. Aldığım killi gösteren şeye efekt ve animasyon tarzı şeyler atabilirim, fusion kısmına az çok hakimim.

-Müziği hangi kafam ile seçtim bilmiyorum hocam 😀 , müzik karar veremedim bilgisayarda duruyordu bende direkt koyayım dedim.

Eleştrileriniz ve tavsiyeleriniz güzel bir katkı kattı teşekkürler.

şarkı seçimi pek uymamış. vuruşların çok sadece. ilk edite göre güzel ama daha dikkat çekici şeyler koyarsan güzel olur.
Türkçe slowed şarkılarla yapma mı tavsiye eder misiniz ? İlk sahnedeki kısımda şarkının sözlerini anlayabilseydim , güzel efektli filan text de koyacaktımda ingilizcem yetmedi.

güzel hocam kaç TL
Hocam ticaret amaçlı yapmıyorum edit.

Son düzenleme:

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
-genelde attığım maçların 10 da 1 ini bile rec almadığım için epik kill yakalayamıyorum malesef ve öyle aman aman bir oyuncu değilim. Aldığım killi gösteren şeye efekt ve animasyon tarzı şeyler atabilirim, fusion kısmına az çok hakimim.
Kanka eğer NVIDIA kartı kullanıyorsan Shadowplay ile klip alabilirsin. ALT+Z'ye bas, ayarlara gir. Video görüntü yakalama kısmına girip "Anında Yeniden Oynatma Süresi" kısmını 1 dakika yap. Kaliteyi de özeli seçip 1080p 60fps 20Mbps olarak ayarla. Ardından tekrar ALT+Z'ye basıp arayüzü kapat. ALT+SHIFT+F10 basarak "Anında Yeniden Oynatma" ayarını açıp kaapatabilirsin. SHIFT+F10'a basınca da son 1 dakikada ekranındaki görüntülenen her şeyi klip alabilirsin. Dosya konumunu eskiden hiç ayarlamadıysan direkt otomatik olarak Windows'un açtığı Videolar adındaki klasöre gidiyor.

Benim klip alma nedenim, direkt tüm maçı kaydedince 35 dakika falan bir kayıt çıkıyor ve bunların arasından kill bulup almaya aşırı üşeniyorum. O yüzden 3-4-5 kill aldığım bir kısım olunca direkt klip alıyorum. Zaten klip 1 dakika, killi bulup programa koymam gayet kısa sürüyor.

Top Bottom