Semih farz et X bir ülkede siyasi parti liderleriyiz ve seçim için aday belirliyoruz. Sen aday olarak Albert Einstein'ı gösterip 10 milyon alıyorsun ben de Pablo Escobar'la 35 milyon oy alıyorum. Böyle bir ortamda sorun nerede olabilir sence?18 milyon az bu arada, AKP nin son seçimde oyları 28 milyondu, şimdi hype dan daha fazla kişi oy verdiğini düşünürsek ben daha fazla rakam bekliyordum.
YSK açıklıyor sonucu.Tamamiyle sahte olanlarda zaten 18 yaş altı attı algı yaratmaya çalışıyorlar![]()
28 milyon nerde? Son seçimde 16 milyon 341 bin oy aldı AKP.18 milyon az bu arada, AKP nin son seçimde oyları 28 milyondu, şimdi hype dan daha fazla kişi oy verdiğini düşünürsek ben daha fazla rakam bekliyordum.
YSK açıklıyor sonucu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
28 milyon nerde? Son seçimde 16 milyon 341 bin oy aldı AKP.
2518 milyon az bu arada, AKP nin son seçimde oyları 28 milyondu, şimdi hype dan daha fazla kişi oy verdiğini düşünürsek ben daha fazla rakam bekliyordum.
Ne alakası var knk küfür ettiyse forum sahibi olsan sende uyarı verirsin burası forum, konular üzerine tartışma yeri küfretme yeri değilRapor yersin dikkat et dostum forumda aktroller var
diyeceğim çok şey var zaten başta ekrem imamoğlu gibi her an siyasi olarak kaydırılabilecek birisini aday gösterdiler ama girmeyeceğim ona.Alıntıyı görüntüle
Ön seçim sonrası İmamoğlu resmen CHP adayı ilan edildi.
Her ilden çok yüksek seviyelerde katılım sağlandığı görüldü.
Düşünceleriniz nelerdir?
2023 seçimlerinde 6 lı masa kurarak 25 milyon oy topladı CHP, AKP ise 27-28 milyon. Kısaca şunu demek istiyorum yarın seçim olursa yine kafa kafaya gider ve 3. adaydan oy dilenirler. 3. partide Refah Partisi 3 milyon oy almış onlarda solculara asla oy vermez.28 milyon nerde? Son seçimde 16 milyon 341 bin oy aldı AKP.