Neler Yeni

İMAMOĞLU'NA 20 MİLYON OY!

The Semih

80+ Gold
18 milyon az bu arada, AKP nin son seçimde oyları 28 milyondu, şimdi hype dan daha fazla kişi oy verdiğini düşünürsek ben daha fazla rakam bekliyordum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
18 milyon az bu arada, AKP nin son seçimde oyları 28 milyondu, şimdi hype dan daha fazla kişi oy verdiğini düşünürsek ben daha fazla rakam bekliyordum.
Semih farz et X bir ülkede siyasi parti liderleriyiz ve seçim için aday belirliyoruz. Sen aday olarak Albert Einstein'ı gösterip 10 milyon alıyorsun ben de Pablo Escobar'la 35 milyon oy alıyorum. Böyle bir ortamda sorun nerede olabilir sence?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Yeniden Sayılsın (!)

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,746
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Tamamiyle sahte olanlarda zaten 18 yaş altı attı algı yaratmaya çalışıyorlar 😀😀
YSK açıklıyor sonucu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

28 milyon nerde? Son seçimde 16 milyon 341 bin oy aldı AKP.

CharlesPolat

80+ Bronze
YSK açıklıyor sonucu.

1742818311910.png

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Ege
25

İlk turda 25 di galiba

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Rapor yersin dikkat et dostum forumda aktroller var
Ne alakası var knk küfür ettiyse forum sahibi olsan sende uyarı verirsin burası forum, konular üzerine tartışma yeri küfretme yeri değil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Ön seçim sonrası İmamoğlu resmen CHP adayı ilan edildi.

Her ilden çok yüksek seviyelerde katılım sağlandığı görüldü.
Düşünceleriniz nelerdir?
diyeceğim çok şey var zaten başta ekrem imamoğlu gibi her an siyasi olarak kaydırılabilecek birisini aday gösterdiler ama girmeyeceğim ona.
Tek aday olması demokrasi yolunda yürüyüş yapan bir siyasi parti için bence rezil bir durum oraya bir iki tane öylesine aday ekleyebilirlerdi.
Halen daha ekrem imamoğlundan nefret ederim ancak adalet ve demokrasi adına bence yanlış kişilerle de olsa halkımızın bıkkınlığını haklarını kullanarak göstermesi beni çok mutlu etti . Umarım siyasilerin ailesi ve kendileri de konuşmak kadar yürüyüşlerde halkla yan yana dursalar diyorum . Diyeceklerim bu kadar .

The Semih

80+ Gold
2023 seçimlerinde 6 lı masa kurarak 25 milyon oy topladı CHP, AKP ise 27-28 milyon. Kısaca şunu demek istiyorum yarın seçim olursa yine kafa kafaya gider ve 3. adaydan oy dilenirler. 3. partide Refah Partisi 3 milyon oy almış onlarda solculara asla oy vermez.

Belediye seçimleriyle Cumhurbaşkanı seçimleri çok farklı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,363
Üyeler
170,709
Son üye
royalflushhh
Top Bottom