Yardım İnce hesap sipariş

Koronavirüs'ten dolayı gecikme yaşanmış olabilir, tekrar aradınız mı?

bende perşembe gecesi sistem topladım da tüm ürünlere 3 gün içinde kargo yazıyordu bide test montajda işaretledim,ne zamana gelir tahmini?

cuma günü gaming gecesinde kulaklık aldım pazartesi kargoya verdiler bence hızlılar

Koronavirüs'ten dolayı gecikme yaşanmış olabilir, tekrar aradınız mı?
15 nisanda montajın tamamlandığı yazıyordu kargo için diyorsanız üstte arkadaş yazmış bir hafta sonra verdiği sipariş eline ulaşmış neyin coronası ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chargeback yani Harcama İtirazı İmkanı
Ters ibraz, chargeback gibi isimlerle de ifade edilen harcama itirazı aslında kredi kartı ile yapılan tüm alışverişler bakımından geçerli olmakla birlikte internet üzerinden yapılan alışverişin çok büyük bir bölümü kredi kartı ile yapıldığından burada bahsetmek istedik. Kredi kartıyla gerçekleştirdiğiniz bir hizmet veya ürün alım işleminde eğer satın aldığınız hizmet size sunulmadıysa ya da ürün tarafınıza teslim edilmediyse bankanıza harcama itirazında bulunmanız mümkün.

Ürün veya hizmet hiç veya gereği gibi sunulmamış ise ödeme tarihinden itibaren 120 gün içerisinde bankanızdan para iadesi talep edebilmektesiniz. Talebinizden sonraki süreç banka tarafından takip edilmektedir. Bankanız ödeme yaptığınız işyerinin kredi anlaşmasını yaptığı banka ile iletişime geçmekte, o banka da kendi müşterisine yapılan alışverişle ilgili ürün veya hizmetin ifasına ilişkin belgelerini sunması için süre vermektedir. Bu süreç sonunda satıcının hizmeti veya ürünü teslim ettiğini ispatlayamaması halinde kredi kartınızdan çekilen para kartınıza iade olmaktadır.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler umarım bu yolu kullanmak zorunda bırakmazlar

cuma günü gaming gecesinde kulaklık aldım pazartesi kargoya verdiler bence hızlılar
Bende ekran karı aldım çarşamba günü elime ulaştı peki montajı tamamlanmış ürünü bekletmenin anlamı nedir ben montaj süresinden bahsetmiyorum hazır paketi neden kargoya vermezsin neden ?

bende perşembe gecesi sistem topladım da tüm ürünlere 3 gün içinde kargo yazıyordu bide test montajda işaretledim,ne zamana gelir tahmini?
Allah kurtarsın kanka ben 11 nisanda verdim hala bekliyorum

Okuyunca korktum bi an . Ben de 2 gün once sipariş verdim . Umarim gelir . Yani geleceğinden eminim ama ne zaman bilmiyorum

El capitan mı verdin hocam bende verdim. Tahmini 15 günü geçecek gibi geliyor.
Aynen 10 gün yazıyor ama ınsallah erken gelir ben de ramazan geldi diye alayim dedim evde sıkılmayayım diye eğer 15 gün de gelirse ramazan-ı yarılarız boşuna almış olurum 😂😂 . Senden ricam eğer kargon gelirse bana yazabilir misin . Aynı şekil ben de sana yazarım. Merak ediyorum da ondan

• Beğen
Reaksiyonlar: vpro
Merhabalar herkese,
El capitan için gecikme sebeblerinin ellerinde Ryzen 5 3600stoklari yoktu. Yaklaşık 15-20 gündür bu siteyi takip ediyorum donanım arşivini takiben bu işlemciyle kendim sistem oluşturmaya çalışırken zaten bu işlemcinin stoğu bitmişti şimdi yaklaşık 270 sipariş için stok beklenmesi muhtemel inşallah yaniliyorumdur. Konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkürler.

Hocam ben bu incehesabı anlatmak için ne yapmayalım geçen de yazdın şu incehesaptan bişey satın almayın artık bence yani :D bir mouse bu kadar sürede gelirmi :D

büyük ihtimal ile seçtiğin ürünlerden stokta kalmayan vardır kafalarına göre bişey ile degiştirip gönderirler :)

Cuma günü Gaming Gecesinden SABER RGB siparişi verdim.
Bugün 12:00 - 13:00 gibi geldi.
Dostum son konuma bakabilir misin bende Gaming gecesinden aldım bugün saat 21:00 de elime ulaştı. Çok şaşırdım bu saatte ulaşmasına kurye arkadaş abi inanılmaz bir yoğunluk var bu saate kadar çalıştırıyorlar dedi çok üzüldüm onun adına.

Merhabalar herkese,
El capitan için gecikme sebeblerinin ellerinde Ryzen 5 3600stoklari yoktu. Yaklaşık 15-20 gündür bu siteyi takip ediyorum donanım arşivini takiben bu işlemciyle kendim sistem oluşturmaya çalışırken zaten bu işlemcinin stoğu bitmişti şimdi yaklaşık 270 sipariş için stok beklenmesi muhtemel inşallah yaniliyorumdur. Konu hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkürler.
Öyle bir sey olsa da bunun öngörüsünü yapmış olmaları lazim değil mi? Koca şirket

büyük ihtimal ile seçtiğin ürünlerden stokta kalmayan vardır kafalarına göre bişey ile degiştirip gönderirler :)
Benim için diyorsan ben stokta olan ürünleri seçerek aldım hazır sistemlerde senin dediğin olayı yaşayanlar oluyor haklısın ama ben stokta olmayanı zaten seçemiyorum toplama sihirbazında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,367
Üyeler
188,747
Son üye
ravenjack
Geri