rx 580 kullanıyorum zararını görmedim neden herkes bu kadar kötülüyor kiGeldi yine hayatında amd kullanmamış yada en son rx580 zamanında kullanmış olup amd kötüleyen birisi. Sizlere inat evde 2 pc var ikiside amd dizili. Bir tanesinde bile sorun yok. Sene olmuş 2025 ama hala 2010 dan kalma bilgiler ile amd kötülüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15k fazla vermeye değmez. Oyun için 9070xt al ve keyfine bak. Maalesef marka fanlari , özellikle nvidia fanlari hala 10-15 sene önceki sorunlar hala var sanıyor amd de. Youtubeda zaten kıyaslama videoları var. Girip kendin bakarsan zaten görürsün 15k fazla vermeye değecek bir fark olmadığını
nvidia=apple gibi geliyor bana apple iyi olduğu için mi pahalı meselaAçığı ben 9700xt alacağıma düz 5070 alırım. Radeon kartların ucuz olmasının bir nedeni olduğunu düşünmüyorsun değilmi?
Bak Ryzen işlemci ne zaman iyi kalite ve performansı yakaladı fiyatı uçtu gitti.
Az para vereceksen sıkıntılarına da katlanmalısın demektir.
Evet , bencede gereksiz yere kötüleniyor. Apple vs android gibi oldu artık durum. Birde gelip 5070 alırım yazmış ahahaha. Sen git al ya , seni durduran mi varrx 580 kullanıyorum zararını görmedim neden herkes bu kadar kötülüyor ki
nvidia=apple gibi geliyor bana apple iyi olduğu için mi pahalı mesela
Nvidia sevenler amd kötülüyor, amd sevenler nvidia kötülüyor maalesef acı gerçek bu hocam. İki tarafında önde olduğu noktalar var. Tamamen kullanış biçimi ve bütçeyle alakalı bu işler. Evet amd eski zamanlarda çok sorunluydu ama şu an güzel işler çıkartıyor ve tam anlamıyla f/p ekran kartları çıkarıyor. Nvidia mâlum her zaman olduğu gibi fiyatları uçuruyor ama kartlarla birlikte sunduğu teknoloji fazla. Bütçene göre satın alım yapmak her zaman daha mantıklı.rx 580 kullanıyorum zararını görmedim neden herkes bu kadar kötülüyor ki
Ben 9070 xt sistem fiyatına 5070ti buldum onu aldım gayet memnunum. Daha iyi yazılım ve rtx performansı6-7 yıl sıkıntı çıkarmadan götürecek bir ekran kartı almak istiyorum
9070 xt nitro + modelinde takılma donma olur mu
5070 ti modellerinde ucuz modellerden alsam 6-7 yıl sıkıntı çıkarmadan götürür mü
Güzel bir benzetme olmuşve evet iyi olduğu için pahalı. S20 serisi ile Apple'a rakip olabilmiş olsa da ondan öncesine kadar Androidler garanti süreleri dolmadan zaman zaman sıkıntı çıkarabiliyordu, S20 serisi ile bunları genel anlamda çözmüş olsa da Apple'ın sunduğu IOS aradaki fiyat farkını ortaya çıkarıyor. Nvidia'da bu şekilde, teknoloji olarak önde olduğu için, teknolojik özelliğini satıyor. AMD tarafında ise kas gücü olarak kendini gösteriyor aradaki farkta tam olarak bu. 9070 XT alıp sorunlar yaşayıp bıkan insanlar da var, sorunsuz kullanıp hayatına devam edenler de, kaldı ki okuduklarıma göre Nvidia tarafında da özellikle 5000 serisinde sıkıntılar yaşayanlar da var sorunsuz kullananlar da. Ama ben gene de (6700 XT) kullanan biri olarak Nvidia tercih ederim ki Super serisini bekliyorum. Zamanında 6700XT'yi F/P açısından tercih etmiştim ki ufak tefek sorunlar yaşamış olsam da 3 sene de hiç öyle "bıktım" tarzında yaşamayan şanslı kişilerdenim. Keyifle kullandım hala da kullanıyorum.nvidia=apple gibi geliyor bana apple iyi olduğu için mi pahalı mesela
Core ultranın fiyatlarından haberdar değilsiniz herhalde.Açığı ben 9700xt alacağıma düz 5070 alırım. Radeon kartların ucuz olmasının bir nedeni olduğunu düşünmüyorsun değilmi?
Bak Ryzen işlemci ne zaman iyi kalite ve performansı yakaladı fiyatı uçtu gitti.
Az para vereceksen sıkıntılarına da katlanmalısın demektir.
Çok doğru bir yorum.Kime sorsanız nvidianın kazık olduğunu kabul eder.Fiyatlardan dolayı yurtdışında nvidia boykot ediliyor.Radeon daha “adil” bir fiyat sunuyor.Saf güçte daha iyi,Ama dlss ve mfg de nvidia önde.FSRda neredeyse hiç fark yok.MFG benzeri bir şey de çıkar diye düşünüyorum.Son yorumum şöyle olacak sana:Amacın oyunsa 9070 XT.Cuda çekirdeklerine ihtiyacım var diyorsan nvidia.Bu konuda birkaç fanboy dikkatimi çekti onları dinleme.rx 580 kullanıyorum zararını görmedim neden herkes bu kadar kötülüyor ki