Yardım İncehesap iade ile ilgili soru

Reaksiyon skoru
487
Gençler glorious model ı mouse aldım incehesap üzerinden ancak anlamadım valo ile cs ye falan girdim adam vuramiyorum içime oturmadı çok ondan iade etmek istedim sadece test ettim ancak içinden çıkan stickeri kardeşim dolaba yapıştırmış iade alırlar mı?

Gençler glorious model ı mouse aldım incehesap üzerinden ancak anlamadım valo ile cs ye falan girdim adam vuramiyorum içime oturmadı çok ondan iade etmek istedim sadece test ettim ancak içinden çıkan stickeri kardeşim dolaba yapıştırmış iade alırlar mı?
zannetmem ama yine de şansınızı deneyin.

Sticker i kullanmamış olsaydın cayma hakkında iade edilebilirdi ama sticker olmaması iade kabul edilmeyebilir

Klavye mouse kulaklık tarzı cihazlarda genelde e ticaret siteleri kapalı kutu ise keyfi iade kabul ediyor harici kusur yok ise kabul etmiyorlar hijyen kurallarından dolayı genede şansını dene

Geri