Neler Yeni

🔥İndirim Rampage Blitz Kablosuz Kulaklık 1459 TL (3 TAKSİT AVANTAJI)

Chappies

80+
Reaksiyon skoru
144

Ekler

• asdasddads.png
    asdasddads.png
    243.4 KB · Hit: 144
  • bbb.png
    bbb.png
    46 KB · Hit: 135
Alınır mı ?

Rampage yazısını okumak yetti, eğer ürün Fury X değilse Rampage alınmaz.

Rampage konusu açılmışken Zenith Pro var indirimde onuda ekliyeyim.

Stoğu bitmiş yeni gördüm. Hepsiburadada var sadece.

Ben de almayı düşünüyorum da Rampage markasına olan bu düşmanlığı bir türlü anlayamadım. O kadar şiddetle tepki veriliyor ki adamların yıllardır nasıl satış yaptığına şaşırıyorum

Ben de almayı düşünüyorum da Rampage markasına olan bu düşmanlığı bir türlü anlayamadım. O kadar şiddetle tepki veriliyor ki adamların yıllardır nasıl satış yaptığına şaşırıyorum
evet o kadar tepki var ama yine de iyi satış yapıyorlar
Post automatically merged:

bence son dönemde çıkan ürünler artık belirli bir kalite de çıkıyordur zenith pro falan da kötü olduğunu sanmam

Nedeni önceki yıllarda markanın sürekli dandik ekipmanlarla satış yapması. Ucuz olmasıda bu kaynaklıydı zaten.

bence son dönemde çıkan ürünler artık belirli bir kalite de çıkıyordur zenith pro falan da kötü olduğunu sanmam

Evet öyle zenith pro oldukça iyi.

Kullanıyorum arada ben, çok bir beklentiniz olmasın. Bu fiyata düşünülebilir diyebilirim. Mikrofonu iyi ama ses kalitesi tipik bir oyuncu kulaklığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,448
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri