Yaşamazsın güvenilirdir. Bir dönem kullandım ben de.Xbox Gamepass alacağım İninal kart ile sorun yaşarmıyım
Her yüklemede -2 her ay -2 bilemedim baya kullandım param çokken şimdi paparaXbox Gamepass alacağım İninal kart ile sorun yaşarmıyım
Ne ? Gamepass harcamasına mı ?Tosla aylık 12 TL alıyormuş.
Bence kullanılmaz keko gibi aylık kesiyorXbox Gamepass alacağım İninal kart ile sorun yaşarmıyım
sorun yaşamazsın ama ininal tam paragözdü şimdi kaldırmamışlarsa papara nays tosla vb kullanmak daha mantıklıXbox Gamepass alacağım İninal kart ile sorun yaşarmıyım
Paparadan devam banka hesabı açana kadar yazın iş bulursam pederle bankanın birine gidip bi hesap açtırıcam
Hocam bende Tosla kullanıyorum ama 12 TL çekilmiyor hesabımdan, yanlış anlamayın ilk mesajda şaşırdığım için biraz çıkışmış olabilirim
Bide site linkini atar mısınız ? Bu bilginin yazdığı.Hocam bende Tosla kullanıyorum ama 12 TL çekilmiyor hesabımdan, yanlış anlamayın ilk mesajda şaşırdığım için biraz çıkışmış olabilirim
Hocam bende Tosla kullanıyorum ama 12 TL çekilmiyor hesabımdan, yanlış anlamayın ilk mesajda şaşırdığım için biraz çıkışmış olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide site linkini atar mısınız ? Bu bilginin yazdığı.