Neler Yeni

İnsanlar neden hala Turk Telekom kullanıyor?

ayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
samet cüceoğlu
Çok iyi oxgoxlg,gxlyct
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli geçiriyosunuz yani
Ben orda işçiyim benim işim bu kimseye zorla bir şey satmıyorum fiyatları da ben belirlemiyorum teklifi sunuyorum kabul ederse girişini yapıyorum herkesin aklı fikri var.

Silinsin

80+ Silver
Çünkü epey stabil Türk Telekom. 2 yıl kullanıcısı idim, 1 kere falan kesilmiştir internet. Yanında verdikleri modemde kaliteli.
1 ay'dır AtlantisNet kullanıyorum 4 kere kesinti yaşadım. Kesinti olmasa AtlantisNet bayağı iyi. 1 haftadır kesilmiyor, hayırlısı.

Bu arada eski fiyattan taahhütlü çoğu kişi, senin attığın resimler güncel fiyat olmalı.
Stabil? Türk Telekom? :D 5 seneden fazla kullandım Allah benden uzak etsin Eskişehirin göbeğin de sorunu çözmeye 1 hafta da geliyorlardı :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gigafiber fiyatı yazıyor çoğu yerde. Alıntıyı görüntüle Normal hizmete çektikleri fiyat bu.
IMG_20221231_000334.jpg

Anladım hocam. Ben buraya baktım o yüzden yazdım

Silinsin

80+ Silver
Stabil diye övülecek bir internet varsa o da kablonettir 3 yılda 1 kere kesildi arayıp bildirdikten 1 saat sonra kapıma geldiler kapımı çaldıkların da sorun çözülmüştü :D

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto

ayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
samet cüceoğlu
Ben orda işçiyim benim işim bu kimseye zorla bir şey satmıyorum fiyatları da ben belirlemiyorum teklifi sunuyorum kabul ederse girişini yapıyorum herkesin aklı fikri var.
Ve inanın yaşadığım yerde bir çok yerde port olmamasına rağmen insanlar mağdur olmasın diye hepsine değil tabikii yapabildiklerime port açtırıp internet bağlanttım.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En az 16 17 Yıldır TTnet abonesiyiz. Diğer evlerde farklı issler denesekte en iyi hizmeti TTnetten aldık.
Yaşadıklarımdan örnek vermem gerekirse;
  • Sabaha karşı (03:00-04:00) oluşturduğum arıza kaydı için sabah 8:00-8:30 gibi ekip gelip dışarıdaki ve içerideki kabloların kontrollerini yapıp sorunumu çözüp gittiler.
  • İnternet bağlatmak istediğimde de ufak bir arızada da Cumartesi günü gelip bağladılar.
  • En ufak sorunda telefondan sorunu çözebiliyorlar. Şimdiye kadar konuştuğum müşteri hizmetleri çalışanları yeterli bilgiye sahipti.
Direk TTnet kaynaklı değil de tüm İSSlerin sorunu, internet altyapısına göre fiyatlandırma uygulanmamasıdır. Adsl, Vdsl, Fiber kullananlara ve verilen hıza göre bir fiyatlandırma uygulansa daha adil olur. 4-8 Mbps alan adamla 1000 Mbps alan adam aynı parayı ödememeli.
Diğer ülkelerdeki gibi en iyi hizmeti en ucuza verebilecek olsalar hepsi tek fiyat olsun ama ülkemizde böyle olmamalı, alım gücümüz yok.

Eğer altyapınız problemliyse İSS'nin hangisinin olduğu önemli değil. Mesela santrale 1000-1500 metre mesafedeyseniz veya Santral ile eviniz arasındaki kablolar çok eskiyse buna hızlı çözüm beklemeyin. Ama çözülebilecek türden altyapı problemleriniz varsa müşteri hizmetlerinin 7/24 ulaşılabilir ve bilgili olması TTneti ön plana çıkarıyor.

Taahhüt sevilmeyen ve istenmeyen bir şeyken son bir kaç yıldır taahhüt arar olduk. Ekonomik şartlar bizi semazen gibi döndürüp duruyor.

EDİT: TTnet haricinde hizmet olarak memnun kaldığım kablonet oldu. Ancak onunda fiyatı biraz daha tuzluydu ve ping daha fazla oluyordu. O halde muhatap bulabiliyorduk.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
Stabil diye övülecek bir internet varsa o da kablonettir 3 yılda 1 kere kesildi arayıp bildirdikten 1 saat sonra kapıma geldiler kapımı çaldıkların da sorun çözülmüştü :D
Oturduğum yerde vodafone altyapısı var. 3 Sene de 4 kere problem oldu kanka.Altyapısının olduğu yerlerde pek problem olmuyor.Tekirdağ geneline altyapıyı bunlar yaptı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Pahalı olduğunu bilmediği üründen 2.sini isteyen müşteriye servis yaparken kötü hissediyordum. Babası hiçbir şey anlamadığı için çocuğuna yavaş internet aldığında işlemleri yaparken sen de öyle hissediyor musun?

ayrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
samet cüceoğlu
Pahalı olduğunu bilmediği üründen 2.sini isteyen müşteriye servis yaparken kötü hissediyordum. Babası hiçbir şey anlamadığı için çocuğuna yavaş internet aldığında işlemleri yaparken sen de öyle hissediyor musun?
Hayır hissetmiyorum gelenlerin çoğu bilgili oluyor 3 bina üstümğzde Vodafone var oradaki fiyatlar daha daha uygun oradaki fiyatları da biliyorlar çoğu kişi turkneti de biliyor ancak uğraşmamak için tt yi tercih ediyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Konu hakkında bilinçsiz oldukları için.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır hissetmiyorum gelenlerin çoğu bilgili oluyor 3 bina üstümğzde Vodafone var oradaki fiyatlar daha daha uygun oradaki fiyatları da biliyorlar çoğu kişi turkneti de biliyor ancak uğraşmamak için tt yi tercih ediyorlar.
Normaldir. Kimi hizmet kimi ucuzluk ister.

İşin gerçeği bu internet tartışması yıllardır neden devam ediyor merak ediyorum. Biri hizmet olarak iyiyken diğeri fiyat olarak iyi. Kim neyi istiyorsa onu alabilir. Ama insanlarımız yıllardır bu tartışma içerisinde.

Alınan hız ile fiyatta önemli ancak herhangi bir sorunda muhatap bulmak zor. Benimde en çok aradığım özellikle muhatap olacak kişidir.
En iyi yemeği yiyebileceğimiz 2 mekan olsa ve birinde manzaradan, çalışan kıyafetine, dekorasyonuna kadar kaliteli olsun diğeriyse seyyar satıcı. Birebir aynı yemek dahi olsa birinde hizmet var. Fiyat farkınında buradan kaynaklanması muhtemel.

Bulunduğunuz yerde TTnet çalışanları ilgisiz, alakasızlarsa yapacak bir şey yokta ortalama olarak kaç il ve ilçede kullandıysam öyle tiplerle karşılaşmadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: ayrx

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri