Neler Yeni

İnstagram, facebook ve twitter girilmiyor

Noysal

80+
Reaksiyon skoru
145
Sabah uyandığımdan beri bu uygulamalara ne telefondan, ne de pc'den giremiyorum. Herhalde yasak falan var ? eko ile falan mı ilgili anlamadım, gözaltına alınmış sanırım. Ne zaman düzelir bilgisi olan var mı ?

eko ile ilgili yürüyüş falan var kardo yine bir şeyler yapıolar biraz lol oyna kafa dağıt açarlar

eko ile ilgili yürüyüş falan var kardo yine bir şeyler yapıolar biraz lol oyna kafa dağıt açarlar
valla hiç umrumda değil geçenler de Ümit Özdağ içeri girdi kimsenin umrunda olmadı, muhalif maskeli insanlar ekoya bir şey olunca ses çıkartıyor, gram umrumda değil kısacası. Sosyal medyaları açsınlar bana yeter.

valla hiç umrumda değil geçenler de Ümit Özdağ içeri girdi kimsenin umrunda olmadı, muhalif maskeli insanlar ekoya bir şey olunca ses çıkartıyor, gram umrumda değil kısacası. Sosyal medyaları açsınlar bana yeter.
benimde umurumda değil banane istediklerini alsınlar. karnım doyduğu sürece ne olursa olsun sanki onlar bizi düşünüyor

insanlar fikirlerini açıklayamasın diye yavaşlattılar bir kaç saate düzelir herhalde

olay sakinleşene kadar açılmaz şuan diriniş yapılıyor yarına açılması lazım

Geri