Neler Yeni

İnstagram, facebook ve twitter girilmiyor

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Sabah uyandığımdan beri bu uygulamalara ne telefondan, ne de pc'den giremiyorum. Herhalde yasak falan var ? eko ile falan mı ilgili anlamadım, gözaltına alınmış sanırım. Ne zaman düzelir bilgisi olan var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Yuzarsef
eko ile ilgili yürüyüş falan var kardo yine bir şeyler yapıolar biraz lol oyna kafa dağıt açarlar

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eko ile ilgili yürüyüş falan var kardo yine bir şeyler yapıolar biraz lol oyna kafa dağıt açarlar
valla hiç umrumda değil geçenler de Ümit Özdağ içeri girdi kimsenin umrunda olmadı, muhalif maskeli insanlar ekoya bir şey olunca ses çıkartıyor, gram umrumda değil kısacası. Sosyal medyaları açsınlar bana yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Yuzarsef
valla hiç umrumda değil geçenler de Ümit Özdağ içeri girdi kimsenin umrunda olmadı, muhalif maskeli insanlar ekoya bir şey olunca ses çıkartıyor, gram umrumda değil kısacası. Sosyal medyaları açsınlar bana yeter.
benimde umurumda değil banane istediklerini alsınlar. karnım doyduğu sürece ne olursa olsun sanki onlar bizi düşünüyor

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
kaanzi
insanlar fikirlerini açıklayamasın diye yavaşlattılar bir kaç saate düzelir herhalde

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
eyyüb

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170