İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

1621327805009.png

Off kardeşim İsrail malı almayın diye konu açmışsın. Aynen kardeşim bak şuan İsrail zor durumda kaldı. Aynen kardeşim Aras kargo

Ben İsrail'in yanlış yaptığı bir şey görmüyorum o yüzden alırım
Kadın, çocuk öldürmek ne zamandan beri yanlış bir şey değil? Sivil şehirleri bombalamak, kutsal ibadethane basmak ne zamandan beri yanlış değil?

Alıntıyı görüntüle
Bazı israil ürünleriymiş bunları alma o zaman Artık nasıl yaşarsın bilmem
lipton ne alaka lan odama israyil malıymış (bunlar olmadan da yaşarsın ne normalde bunlardan sadece lipton ile ipanayı alırdım bundan sonrada almam söyleme nedeni adamın biraz dikkat edipte alın mesela israil üretimi yerinde diğer ülkenin üretti veya türk malı almaya çalışın imkanın yoksa alıcan tabi)

Uygunsuz davranış
Kadın, çocuk öldürmek ne zamandan beri yanlış bir şey değil? Sivil şehirleri bombalamak, kutsal ibadethane basmak ne zamandan beri yanlış değil?
araplara yapılan her şey benim gözümde normal, dünya onlarsız daha güzel.

Ben İsrail'in yanlış yaptığı bir şey görmüyorum o yüzden alırım
bunu görmeyen ya kördür yada terörist sırf bir marka için böyle bir vahşeti görmezden geliyorsan bu senin karektersizliğindir

Xiaomi de almayın Çin malı. Uygur Türklerine eziyet ediyorlar. Ama ucuz telefon daha önemli tabi

araplara yapılan her şey benim gözümde normal, dünya onlarsız daha güzel.
Filistin'deki herhangi bir sivil vatandaş sana ne yapmış olabilir? Ülke siyasilerinin yaptıklarından dolayı halkı suçlayamazsınız. Şu ırkçılığında ne mantığı var çözemedim gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,353
Üyeler
184,149
Son üye
yamtar00
Geri