DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,891
Dolmaz dolmazamd yi zaten sevmiyordum(şimdi dolacak burası amd fanboylarla)
Daha geçen günlerde 2.mavi ekranı yedim AMD ekran kartı sağolsun.
Dolmaz dolmazamd yi zaten sevmiyordum(şimdi dolacak burası amd fanboylarla)
düşünsene 11400f 8 core 16 thread ve 4.4ghz base 5.1 ghz turboamd'nin işi gerçekten zor
artık.birde10400f gibi 11400f yapsalar tadından yenmez
Minidump at da sebebini görek öyle AMD sağolsun demekle olmuyoDolmaz dolmaz
Daha geçen günlerde 2.mavi ekranı yedim AMD ekran kartı sağolsun.
Valla eğer bu 3600 gibi stok fanla ısınmasını sağlarsa yine almamak için bir sebep olur fakat PSU tarafında çok sıkıntı olmaz 100W daha fazla alır geçer.
11900K 8 core 16 thread hayal kurma bence evetdüşünsene 11400f 8 core 16 thread ve 4.4ghz base 5.1 ghz turbo
neyse hayal kurmayalım şimdi![]()
Bunu T6 ile soğutamazsın eğer 250W gerçekse...Valla eğer bu 3600 gibi stok fanla ısınmasını sağlarsa yine almamak için bir sebep olur fakat PSU tarafında çok sıkıntı olmaz 100W daha fazla alır geçer.
AMD çok iyi gidiyor dediğin çok zor bu yıl hem ekran kartlarıyla hemde işlemcisiyle çok iyi ve oc varİntel bu gidişle Ryzen serisini geçecek gibi..
(Gerek İnteldeki 10.nesildeki işlemciler olsun,AMD nin işlemcilerine zam yapması olsun vb.)
3.cüsü de olursa sana atarım.Minidump at da sebebini görek öyle AMD sağolsun demekle olmuyo![]()
Bence o kadar olamaz, 250W biraz aşırıya kaçmış.11900K 8 core 16 thread hayal kurma bence evet
Post automatically merged:
Bunu T6 ile soğutamazsın eğer 250W gerçekse...
Bak İntel bu gidişle ryzen'i geçebilir diyorumAMD çok iyi gidiyor dediğin çok zor bu yıl hem ekran kartlarıyla hemde işlemcisiyle çok iyi ve oc var
b460m anakartın bios desteği ile 3200e mi cıkartıcaklar.yok kanka
zaten aynı soket büyük ihtimal