- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,887
şuana kadar birkaç kez internet cafede oyun oynamışımdır
Yarım saatlik aldığımı hatılıyorum 50 Kuruşa
Yarım saatlik aldığımı hatılıyorum 50 Kuruşa
sen internet kafelere gitme bidaha.yav yürü git 2.5 TL verdim cs 1.6 için evde de oynardım ben onu![]()
ben 1 saate 50 kuruşşuana kadar birkaç kez internet cafede oyun oynamışımdır
Yarım saatlik aldığımı hatılıyorum 50 Kuruşa![]()
Bir de arka masaların klavyelerinin beyaz ve yapış yapış olması.İnternet kafeye hayatımda hiç gitmedim ve gideceğimi hiç sanmıyorum
Herkesin elinin değdiği klavye ve mouse lar yağlı kafalara takılan kulaklıklar
İnsanın kendi sistemi kadar güzel bir şeyi yok
BruhBir de arka masaların klavyelerinin beyaz ve yapış yapış olması.![]()
Olum hangi İnternet kafe o MCMSÖVMAKMCMSSBir de arka masaların klavyelerinin beyaz ve yapış yapış olması.![]()
anlatacağım olayı bizzat yaşadım arkadaşlarla 8. sınıfta internete gitmiştik bizim okulda aşırı disiplinli bir fen hocası vardı okulun kekosu bile bişi diyemiyodu biz bir gün kurs çıkışı gittik arkadaşlarla pubg atıyoruz 4 kişi okulun kekolarından 4 kişi geldi wolfteam oynuyorlar işte sonra bir saat geçti bir baktık nazan (fenci) hoca tek.tas. hocasıyla gelmiş nerde o kekolar dedi bende o zaman hocanın gözbebeğiyim beni gördü bakıştık hemen alt+f4 çektim altta ödev vardı hocam laptobum bozuldu dedim arkaşadlar gülüyor kadın aldı kekoları gitti bi<de korkudan birdaha ordaki nete gitmedik o gün fena altıma s**mıştım ama annemin de haberi yoktu o zamanlar nete gittiğimden söylese gg olurdum. bu da böyle bir anı işteAgalar , biraz eğlenek . Ben başlayım , yanımda biri şifreyi öğrenip sınırsız açtı . internet kafeci bir kaç saat sonra onu öğrenince bi yargı sonra bi 150tl ceza parası kesti.
kafede büyük bir kafede kavga dövüş vardı sopalar sandalyeler giriyordu ben sadece sakinca köşede sakince lol oynuyordumAgalar , biraz eğlenek . Ben başlayım , yanımda biri şifreyi öğrenip sınırsız açtı . internet kafeci bir kaç saat sonra onu öğrenince bi yargı sonra bi 150tl ceza parası kesti.