NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,335
12+6 GB bitiyor bedava int çekebileceğim bir yer var mı 3 günlük
Sil süpür salla kazan vs varsa kullan12+6 GB bitiyor bedava int çekebileceğim bir yer var mı 3 günlük
Kullandım. Promosyon felan yokmu hiç şuraya kayıt ol GB felan o tarz bişi lazımSil süpür salla kazan vs varsa kullan
Valla hiç bilmiyorum. Telefon 256gb olduğundan hep 200gb dolu geziyorum. Pek mobil veri ihtiyacı duymuyorum forum dışında.Kullandım. Promosyon felan yokmu hiç şuraya kayıt ol GB felan o tarz bişi lazım
aklıma bir şey gelmiyor ama 2.5 litrelik kolaların kapaklarını dahadaha ya gönderirsen internet alabiliyorsun diye hatırlıyorum12+6 GB bitiyor bedava int çekebileceğim bir yer var mı 3 günlük
Onu yaptım hocamaklıma bir şey gelmiyor ama 2.5 litrelik kolaların kapaklarını dahadaha ya gönderirsen internet alabiliyorsun diye hatırlıyorum
Telefonum 64 GBValla hiç bilmiyorum. Telefon 256gb olduğundan hep 200gb dolu geziyorum. Pek mobil veri ihtiyacı duymuyorum forum dışında.
100mb verdiaklıma bir şey gelmiyor ama 2.5 litrelik kolaların kapaklarını dahadaha ya gönderirsen internet alabiliyorsun diye hatırlıyorum
nutella yiyorsan o veriyor birde daha daha veriyor bende 10gb falan var eğer yapılıyorsa sana atarımKullandım. Promosyon felan yokmu hiç şuraya kayıt ol GB felan o tarz bişi lazım
İyi olur yanutella yiyorsan o veriyor birde daha daha veriyor bende 10gb falan var eğer yapılıyorsa sana atarım