İnternet sağlayıcısı önerisi

Soux

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar, şuanda İnternet sağlayıcısı olarak Türk Telekom'un 24 mbps download veren paketini kullanıyoruz. Fakat 7-8 metrede çok az çekiyor şehir merkezinde olmamıza rağmen, sorun binadan kaynaklıda olabilir gibi geliyor baya eski bir bina ama tam olarak bilmiyorum sebebini dediğim gibi. Üstelik ev 75 mbps İnternete kadar destekliyor bu yüzden İnternet sağlayıcısını değiştirmeyi planlıyoruz bir öneriniz var mıdır? Yada bahsettiğim sorunlar hakkındada bir şeyde önerebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, şuanda İnternet sağlayıcısı olarak Türk Telekom'un 24 mbps download veren paketini kullanıyoruz. Fakat 7-8 metrede çekmiyor şehir merkezinde olmamıza rağmen, sorun binadan kaynaklıda olabilir gibi geliyor baya eski bir bina ama tam olarak bilmiyorum sebebini dediğim gibi. Üstelik ev 75 mbps İnternete kadar destekliyor bu yüzden İnternet sağlayıcısını değiştirmeyi planlıyoruz bir öneriniz var mıdır? Yada bahsettiğim sorunlar hakkındada bir şeyde önerebilirsiniz.
@Gri Caner

Merhaba arkadaşlar, şuanda İnternet sağlayıcısı olarak Türk Telekom'un 24 mbps download veren paketini kullanıyoruz. Fakat 7-8 metrede çekmiyor şehir merkezinde olmamıza rağmen, sorun binadan kaynaklıda olabilir gibi geliyor baya eski bir bina ama tam olarak bilmiyorum sebebini dediğim gibi. Üstelik ev 75 mbps İnternete kadar destekliyor bu yüzden İnternet sağlayıcısını değiştirmeyi planlıyoruz bir öneriniz var mıdır? Yada bahsettiğim sorunlar hakkındada bir şeyde önerebilirsiniz.
istanbuldaysan comnet öneririm ben arkadaşlarım ve forumda baya bir kişiye tavsiyede bulundum memnun olmayanla karşılaşmadım bana :D problemler başlayınca görürsün demişlerdi comnet için problemlerin gelmesini bekliyorum zamlardan etkilenmiyorum o arkadaşlara selam olsun

7 8 metreden çekmiypr derken sizin probleminiz wifi ile alakalı o zaman

istanbuldaysan comnet öneririm ben arkadaşlarım ve forumda baya bir kişiye tavsiyede bulundum memnun olmayanla karşılaşmadım bana :D problemler başlayınca görürsün demişlerdi comnet için problemlerin gelmesini bekliyorum zamlardan etkilenmiyorum o arkadaşlara selam olsun
Tamamdır teşekkürler.
7 8 metreden çekmiypr derken sizin probleminiz wifi ile alakalı o zaman
Ya çekmiyor derken çok az çekiyor 2 tik falan ama işte yetmiyor. Müşteri Hizmetlerini arayacağız büyük ihtimalle ekip gönderirler bi baksınlar eğer sorun geçmezse İnternet sağlayıcısını değiştireceğiz işte.

İnternet kutusu kullanıyorum memnunum 1 Ay Bedavası var referans ile başvurunca. Araştırın düşünürsen bu kodu kullanıp başvurabilirsiniz. Şuan en uygun paketi 89.90

REFERANS KODU : 8576066883

Tamamdır teşekkürler.

Ya çekmiyor derken çok az çekiyor 2 tik falan ama işte yetmiyor. Müşteri Hizmetlerini arayacağız büyük ihtimalle ekip gönderirler bi baksınlar eğer sorun geçmezse İnternet sağlayıcısını değiştireceğiz işte.
Dostum internet sağlayıcısı ile ne alakası var interneti dağıtan modem gidip güçlü bir modem alacaksın keenetic markasını öneririm

Geri