Neler Yeni

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
Okurken bile 3 4 kere okudum yanlış Cevap vermiyim diye
Şans

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim. Oraya kalın gene belirttim ki yöntem bilmiyorsanız bir şey yazmayın. Ama yok herkes rank-rütbe peşinde o adamın işine yarar mı yaramaz mı yok. Bu konuya yazılan cevapların %90 belki daha fazlası işime yaramayacak cevaplar.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim. Oraya kalın gene belirttim ki yöntem bilmiyorsanız bir şey yazmayın. Ama yok herkes rank-rütbe peşinde o adamın işine yarar mı yaramaz mı yok. Bu konuya yazılan cevapların %90 belki daha fazlası işime yaramayacak cevaplar.
Dostum Tinder indirebilirsin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Üzerime alınmayarak böyle ergen triplerine girmene gerek yok. Yok kimse anlamıyor yok hayattan bıktım falan.
Konunun saçmalğına bakar mısın? Ne bekliyorsun sana bir kız bulmamızı falan mı? Konun dalga geçilmeye açık bir konu zaten. Bazı hareketleri yaparken riskleri de göze almalısın.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Üzerime alınmayarak böyle ergen triplerine girmene gerek yok. Yok kimse anlamıyor yok hayattan bıktım falan.
Konunun saçmalğına bakar mısın? Ne bekliyorsun sana bir kız bulmamızı falan mı? Konun dalga geçilmeye açık bir konu zaten. Bazı hareketleri yaparken riskleri de göze almalısın.
Ben yöntem dedim bana kız arkadaşı mı bulun dedim ve
Ya ben neden varım ya. Kimse beni anlamıyor. Herkes beni küçük görüyor-küçümsüyor, kimse beni takmıyor, söylediklerim saçma-boş geliyor. Yani bunlardan dolayı hayattan bezdim.
Harbi böyle hayatımın her yerinde ve sende beni anlamıyosn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erkek arkadaş bul kız zorunlu değil😁
Var zaten ya hayatımda ilk defa kız arkadaşım olsun istedim onda da gene herkes beni tersledi vb.

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Bende Avataria diye bir oyunda tanışmıştım şuan ki kız arkadaşımla 2,5 yıldır beraberiz benden uzakta oturuyor tabi ki zor ama devam ettiriyoruz bir şekilde.

slayerzs34

80+ Bronze

Var zaten ya hayatımda ilk defa kız arkadaşım olsun istedim onda da gene herkes beni tersledi vb.
Vakti gelince olur

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Tam bir şey miyiz biz yazacaktım da, uyarı puanı yemek istemiyorum. Sen anladın o.O2 Adam bizi o sandı o.O2

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Anladm AB. Herkes üstüme geliyor...

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
ayıp ayıp

Top Bottom