Tabi doğrudur
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 398
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla çoğu kişide bi problem var internette sebebi nedir bi açıklama vs yapıldı mı ?
Ben TT altyapılı Millenicom kullanıyorum, sorun herkeste var. Herkes TT kullanmıyor yaEv internetim ve telefonum türk telekom. Acaba bu firmaya özel bi durum mu onu çözemedim. Diğer firmaları kullanan arkadaşlarda durumlar nedir ?
Hocam bende de bazen böyle problemler oluyor, alıştık artıkEv internetim ve telefonum türk telekom. Acaba bu firmaya özel bi durum mu onu çözemedim. Diğer firmaları kullanan arkadaşlarda durumlar nedir ?
Bende ilk defa oluyor acaba alt yapıyla alakalı bi durum mu sadece tt özel bi durum mu onu merak ettim dostum.Hocam bende de bazen böyle problemler oluyor, alıştık artık
Altyapı kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorumBende ilk defa oluyor acaba alt yapıyla alakalı bi durum mu sadece tt özel bi durum mu onu merak ettim dostum.
Şuan forum bende akıcı sizde durum nedirAltyapı kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum
Bendede akıcı bir durumda. Demin hiç giremiyordum.Şuan forum bende akıcı sizde durum nedir