İnternetim 1000mbps oldu

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar Türk Telekom 100/20 mbps hızına sahip paketim var 725₺ ödüyorum 2 haftadır internet 1000mbps oldu ve paket falan yükseltmedim kendiliğinden hız arttı nedeni nedir sizce durumdan memnunum :)
1000005179.webp

Arkadaşlar Türk Telekom 100/20 mbps hızına sahip paketim var 725₺ ödüyorum 2 haftadır internet 1000mbps oldu ve paket falan yükseltmedim kendiliğinden hız arttı nedeni nedir sizce durumdan memnunum :)Alıntıyı görüntüle

Testleri speedtest sitesinden değil de Cloudflare Speed Test sayfasından yapın. Çünkü Valorant harici tüm oyunların sunucuları Avrupa bölgesinde. Önemli olan yurt dışı sunucular ile aranızda olan ping seviyesi. Onun dışında 5000 Mbit olması bir anlam ifade etmiyor maalesef...Bende Superonline 500mbit kullanıyorum, çoğunlukla 65-70 ms...Battlefield 6 giriyorum, beni vuran adamın pingi 18-25 arası...Zaten böyle bir ping ile bizim eşit şartlarda oyun oynayabilmemiz mümkün değil...

Yüksek hızı deneyimlemeniz için tanımlıyorlar belirli süreliğine

Bazen 1 aylık hediye verebiliyorlar modeme reset atmadığın sürece kullanmaya devam edersin

Gel kapıştıralım :D Turk telekom belki yeni yıla özel 1 hafta ya da 1ay 1000mbps hediye etmiş olabilir. Bazen böyle garip gurip hediyeler verebiliyor firmalar. Bana da türkcell vermişti bir ara da ordan tecrübem var.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-02 125142.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-02 125142.webp
    20.8 KB · Hit: 20
Gel kapıştıralım :D Turk telekom belki yeni yıla özel 1 hafta ya da 1ay 1000mbps hediye etmiş olabilir. Bazen böyle garip gurip hediyeler verebiliyor firmalar. Bana da türkcell vermişti bir ara da ordan tecrübem var.
güzel kampanyaymıs. :)

Müşteri hizmetlerini ara ve bildir. Bir yanlışlık olmuş belli ki. Fatura'ya da geçirmesinler.

Müşteri hizmetlerine bildirme sakın, hızını olması gereken hıza düşürmek yerine daha da düşürürler. Tıpkı fazla not verdiysem geri alırım diyen hocalar misali.

Müşteri hizmetlerine bildirme sakın, hızını olması gereken hıza düşürmek yerine daha da düşürürler. Tıpkı fazla not verdiysem geri alırım diyen hocalar misali.
aynen öyle hocam aramayacagım faturamda olması gerektıgı gıbı zaten.

Müşteri hizmetlerini ara ve bildir. Bir yanlışlık olmuş belli ki. Fatura'ya da geçirmesinler.
Böyle bir şey pek mümkün değil çünkü interneti genellikle yıllık taahhütüne göre yaparlar. 12 aylık bir taahhüt yapmışsa paketteki hızı verirler. Eğer fazlasını verirlerse ve bu faturaya yansıyacaksa bunu müşteriye bildirmek zorundalar ki genellikle taahhüt süresi içinde müşteri kendisi bir paket değişikliği talep etmezse bunu bildirmezse onaylamazsa kafalarına göre fiyat arttıramazlar. Taahhütlü sözleşmenin mantığı bu zaten. Telefon interneti gibi paketin bitti geçiriyoruz sana demez ev interneti. O yüzden dediğiniz pek mümkün değil hocam. Öbür türlü internet firmaları canları sıkıldıkça sana hızlı internet verdim bana daha çok para ödeyecen derdi binlerce kullanıcısına :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,624
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri