Neler Yeni

Öneri İnternettim saniyede 200 kb indiriyor ve ben battlefield indireceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Vodafone internet kullanıyorum 16 mbps paket kullanıyoruz ama internet 200 kb indiriyor saniyede ben nasıl oyun indireceğim? Oyun 80 gb 3 açık tutmak istemiyorum saniyede 2 mb yüklese yine 11 saat sürüyor nerede oyun indirebilirim?
hocam zaten maximum 2 mbps alabilirsin onun için laptopu modeme bağla ethernetle 11 saatte insin laptoplara bir şey olmaz gece açık bırakınca

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Ben bilgiaayarım 3 gün açık bırakacak kadar dayanamam çok korkak bir insanım bir şey olursa atarım kendimi
Hiçbir şey olmaz şöyle düşün işyerlerindeki kamerayla ilgili kayıt alan bilgisayarlar hiçbir zaman kapanmıyor. Düşünsene elektrik kesilmezse 3 ay aralıksız açık kalıyor. O bilgisayarlara hiçbir şey oluyor mu olmuyor. Açık kalabilir bir sorun çıkarmaz.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Laptopum var internet kafeye gitsem indirebilir miyim?
indirebilirsiniz. fakat internet kablosunu sizin laptopa takmanıza izin vermezler verselerde yazılımsal bir hata alabilirsiniz.
o sebeple mümkünse yanınızda 1 metre ethernet kablosu götürün,
internet kafe bilgisayarına istediğiniz oyunları indirin.
ardından internet kafe bilgisayarının arkasındaki ethernet kablosunu çıkartın.
yanınızda getirdiğiniz 1 metrelik ethernet kablosunun bir ucunu bilgisayar kasasına, diğer ucunu laptopunuzun ethernet portuna takın.
bu esnada ethernet kablosuyla veri aktarma videosunu telefonunuzdan açın.
adımları takip ederek internet bilgisayarındaki oyun dosyalarınızı en hızlı şekilde laptopunuza atabilirsiniz. daha hızlısı yok.
ardından gerekli kurulum dosyaları ile laptopunuza bu oyunları kurabilirsiniz.
laptoptan oynamayacaksanız yine aynı ethernet kablosu bağlantısını kullanarak laptoptan bilgisayarınıza verileri aktarıp kurulum yapabilirsiniz.
ben bu olayı internet kafe başlığında anlatmış olsam da siz bunları internete bağlı herhangi bir bilgisayar ile de yapabilirsiniz.

Top Bottom