IOS İos 26.2 de takılma sorunu yaşıyorum

Fade_re

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar, iPhone 13 telefonum var. Telefonumu iOS 26.2’ye güncelledim ama uygulamadan çıkıp ana ekranda gezinirken bazen takılmalar oluyor. Telefonu daha yeni aldım, pil sağlığı %100 (yenilenmiş cihaz değil) ve 81 GB boş alan var. Neden ara sıra takılıyor? Sizde de oluyor mu?

bende de uygulamaları kapatırken oluyor. pil sağlığım 77 diye olduğunu düşünüyordum. ios 26dan sonra bi tık pişman oldum

Arkadaşlar, iPhone 13 telefonum var. Telefonumu iOS 26.2’ye güncelledim ama uygulamadan çıkıp ana ekranda gezinirken bazen takılmalar oluyor. Telefonu daha yeni aldım, pil sağlığı %100 (yenilenmiş cihaz değil) ve 81 GB boş alan var. Neden ara sıra takılıyor? Sizde de oluyor mu?
26.2 ye sorunlu demişler her yerde, ondandır bence.

60 fps vermede zorlanıyor mu garip
ios 27de performans öncelikli diyorlar şimdi sabır sınama vakti :D

Berbat bir versiyon iOS 26. 14PM ile geçtiğime çok pişman oldum. iPhone'da yavaşlama, takılma olmaz deniyordu cayır cayır da olmaya başladı valla.

Berbat bir versiyon iOS 26. 14PM ile geçtiğime çok pişman oldum. iPhone'da yavaşlama, takılma olmaz deniyordu cayır cayır da olmaya başladı valla.
Valla öyle imkanım olsa 18 de değil ios 17 ye geri dönerim

downgrade yapılabilse 18 e şimdi geçerdim

Ben 16pm kullanıyorum eskisinden iyi geldi sadece şarjı artık 1.5 gün değil 1 gün gidiyor. Çevremde 3 kişi daha 16pm kullanıyor hiçbirinin şikayeti olmadı kasma var diye. Belli ki planlı eskitme yapıyorlar yine, apple uslanmadı kasıtlı yavaşlatma işinden.

16 pro hala 18.7.2 yi kulanıyorum

Ben 16pm kullanıyorum eskisinden iyi geldi sadece şarjı artık 1.5 gün değil 1 gün gidiyor. Çevremde 3 kişi daha 16pm kullanıyor hiçbirinin şikayeti olmadı kasma var diye. Belli ki planlı eskitme yapıyorlar yine, apple uslanmadı kasıtlı yavaşlatma işinden.
kaç saat ekran süresi verebiliyor %100 şarj

bende 13P den gectim 26.1 e gore cok daha iyi geldi arada bir face id yerinde takilmalar oluyor 26.3 de tamamen cozulur gibi (ios 18 de iphone se telefonumda benzer olmustu)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,680
Üyeler
186,517
Son üye
rtasyhh
Geri