- Reaksiyon skoru
- 753
Kasmıyor 60hz ayrı kasma ayrıiphone 12 nasıl kasmıyor 60 hz ekranı gözüm kaldırmıyor artık benim
Kasmıyor 60hz ayrı kasma ayrıiphone 12 nasıl kasmıyor 60 hz ekranı gözüm kaldırmıyor artık benim
şimdi ios da jailbreak vardı ve teli istediğin gibi özelleştirirdin ama bu ios 16.5 sürüm ile bitti apple önüne geçti şimdi ios 18 sürümüne güncelledi ve jailbreak olayı tamami ile bitti ipa yükleme olayı yani modlu uygulama olayıda bitti bitecek belli bir sürüme kadar trollstore ile sonsuza dek yüklerdin yada ücretli sertifika alırsan ios 17 sürümünde oda bitti yani artık iphonenin sunduğu sistemi özelleştiremeden kullanacaksın zoraki tabii ki hep aynı şeyi kullanmak sıkıcı gelir widget ekleyeme tema ekleyeme reklamlı uygulama zorunluğu ya satın al yada kullanma adam gibi özelleştireme ne yapsın bu arkadaş sıkılmayıpta bende sıkıldım trappledestek formunda yöneticiydim ama gereçekden apple baydı artık ve şimdi s25 + kullanıyorum ohh be dedimmilletteki telefon değişme sebebine bakın. ios sana sıkıcı geldiyse androiden soğursun zaten ios fanlığı yapmiyim de bir arkadaş da demiş 14 pro max den geçeceğin andriodler en az mi 14 ultra veya s25 gibi telefonlar
şimdi ios da jailbreak vardı ve teli istediğin gibi özelleştirirdin ama bu ios 16.5 sürüm ile bitti apple önüne geçti şimdi ios 18 sürümüne güncelledi ve jailbreak olayı tamami ile bitti ipa yükleme olayı yani modlu uygulama olayıda bitti bitecek belli bir sürüme kadar trollstore ile sonsuza dek yüklerdin yada ücretli sertifika alırsan ios 17 sürümünde oda bitti yani artık iphonenin sunduğu sistemi özelleştiremeden kullanacaksın zoraki tabii ki hep aynı şeyi kullanmak sıkıcı gelir widget ekleyeme tema ekleyeme reklamlı uygulama zorunluğu ya satın al yada kullanma adam gibi özelleştireme ne yapsın bu arkadaş sıkılmayıpta bende sıkıldım trappledestek formunda yöneticiydim ama gereçekden apple baydı artık ve şimdi s25 + kullanıyorum ohh be dedim