IPad Pro 6 (M2) vs iPad Air (M3)

Reaksiyon skoru
7
Çoğunlukla ders çalışmak için kullanacağım. Ayrıca grafik tasarım ve yazılım da yapıyorum.

Hangisini tercih etmeliyim sizce? M2 çok mu eski kalır veya o modelin desteği ne zaman biter tahmini?

Çoğunlukla ders çalışmak için kullanacağım. Ayrıca grafik tasarım ve yazılım da yapıyorum.

Hangisini tercih etmeliyim sizce? M2 çok mu eski kalır veya o modelin desteği ne zaman biter tahmini?
Çok eski kalacağını sanmıyorum, tabi m3’ün performansı daha fazladır (eğer kısmadılarsa) başta ışın izleme olmak üzere bir tık daha önde. Ancak işlemciden bağımsız ipad pro’nun ekran kalitesi, boyut, hoparlör, Face id vb. Gibi artıları var. Bütçeniz nedir tam bilmiyorum ancak ben iPad Pro’yu öneririm sizin bahsettiğiniz 12.9’u değil 11inç m2’yi kullanmıştım çok memnundum. Şu an m4 pro var performanslı bir iş çok yapmadığım için performans farkını göremedim. Güncelleme desteği olarak air m3 daha uzun gider tabi, işlemciden bağımsız apple çıktığı yıla göre güncelleme veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalem konusunda pro’lar da ki 120hz çok etkiliyor mu ben anlamıyorum ancak m3 air da yeni nesil pro kalem var. Benim yeni kalem de gördüğüm fark titreşim olayı ve squeeze kalemi sıkınca menü açılma eklenmiş. Ve çizim yapablar için kalemi çevirince gerçekte ki gibi kalemin ucununda dönmesi.

Geri