Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Adam destan yazmış daha napsınxr diğerlerine göre daha eski bir telefon. 11 alınabilir ancak xr ile tamamen aynı olduğunu düşündüğüm ekrana sahip. Apple kamera yazılımı tarafında öne geçiyordu ama samsung zaten yakalamıştı ve geçti,kamerası hem daha iyi sensörlere sahip hemde daha pürüzsüz net ve gerçek bir deneyim sağlamayı başarıyor. Kamerası ve diğer özellikleri seni çok memnun edecektir. Cihazın sadece 2 büyük güncelleme alması konusuna gelirsek tek güncelleme içerisinde çok fazla özellik geliyor ve düzenli periyotlarla güvenlik yamaları geliyor bu yamaların içinde kamera vb. şeylerin geliştirilmesi için packler yer alıyor. Fiyat konusunda ise düşmesi beni pek etkilemiyor S8 cihazımı 2 sene önce almıştım ve hala çok memnunum kamerası beni yarı yolda bırakmıyor iris tarayıcıya sahip ve tak diye gözlerini okuyup açılıyor. 2k çözünürlüğe sahip ekranı var aynı durum s20 içinde geçerli ve s20 nin ekranı 120hz tazeleme oranına çıkarılabiliyor. Ekran çok iyi bir deneyim sağlıyor. Gönül ister ki fiyatlar uygun olsun ve S20 ultra almanı önereyim en güçlü cihazı kullan. Ama bu 3 cihaz arasından s20 alman mantıklı olacaktır.
Saygılar