iPhone 11 alınır mı ?

Yurt dışındayım bence fiyat artışı olursa Max 50-100 dollar olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durum biraz tuhaf, Laptop ve ya telefon alıcam, ama böyle bir durum var laptop hem iş hem oyun odaklı olucak iphone 11 128GB ile aynı fiyatlarda, ama 3 ay içinde lise açılıcak ve universiteye hazırlaşıcam ve laptop kulanmaya vaktim olmuyacak ve şu an telefonum Samsung Galaxy A50 işimi oldukça görüyor
eğer hiç pc yoksa laptop ders çalışman içinde iyi olabilir, eğer varsa telefon daha mantıklı bence.

Merhaba, sizce bu ay iPhone 11 128GB alınır mı, sorum şu ki iPhone 12 serisi eylül ayında deyurulucak yeni modeleri beklemem gerekiyor mu, yoksa iPhone 11 ala bilirmiyim
İphone 11 kullanıyorum memnunum iPhone 11 serisinin en çok satan modelidir öneririm proda alabilirsin bütçene bağlı

Merhaba, sizce bu ay iPhone 11 128GB alınır mı, sorum şu ki iPhone 12 serisi eylül ayında deyurulucak yeni modeleri beklemem gerekiyor mu, yoksa iPhone 11 ala bilirmiyim
12'nin Çıkışını Bekle Derim. 12 çıkınca 11'in fiyatı ucuzlayacaktır zaten. Eğer özellikleri iyi olur ve bütçen yeterse 12 alırsın. Yoksa 11 pro alabilirsin

Alınır bende alacağım 2 3 güne ,ekran sıkıntı dediler ama sanal olarak

Bütçen çoksa Iphone 11 Pro alirsin Iphone 12 gelince 11 i satar 12 yi alirsin çünkü Iphone kullanan insanlar genel olarak beklemeyi sevmez hizlica telefon değistirirler. Ben olsam beklerdim şunun surasinda ne kalmiş her halükarda daha üstüne binerek gelecek bir telefon olacak.

Bütçen çoksa Iphone 11 Pro alirsin Iphone 12 gelince 11 i satar 12 yi alirsin çünkü Iphone kullanan insanlar genel olarak beklemeyi sevmez hizlica telefon değistirirler. Ben olsam beklerdim şunun surasinda ne kalmiş her halükarda daha üstüne binerek gelecek bir telefon olacak.
4 ay kalmış

Uzun süre değil mi ?
Evet bana göre değil Burası Türkiye asgari ücret 2300 lira adamlarin 1100 liraya aldiği Iphone 11 pro yu sen 11 bin TL ye alıyorsun he dersen ki ben çok zenginim o zaman burada o kişinin işi yok her yıl yeni çıkan Iphone u alir.

Geri