S25 ultrada fazla özellik varsa beklerimS25 ultrayı beklersen çıkışından sonra bir 6 ay daha beklemen lazım ilk çıktığında fiyatı yüksek oluyor sonra çakılıyor. S24 ultra yeterince düştü zaten tabi s25 ciktiginda daha da düşer. Ne yaparsan yap pişman olmazsın ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S25 ultrayı beklersen çıkışından sonra bir 6 ay daha beklemen lazım ilk çıktığında fiyatı yüksek oluyor sonra çakılıyor. S24 ultra yeterince düştü zaten tabi s25 ciktiginda daha da düşer. Ne yaparsan yap pişman olmazsın ama.
Samsung s20-s23 iste yüksek modellere bu direnç kayıt falan atılıyor mu? Bunda da 4 ay normal sim+4 ay e sim şeklinde mi oluyor?s25 duyurulmasını bekle s23u YD aldım hiç pişman değilim 2023 kasım'dan beridir kullanıyorum, S24'e geçmediğim için pişman değilim çünkü S24u'da kronik bazı sorunlar var olduğu ortaya çıktı
Samsung s20-s23 iste yüksek modellere bu direnç kayıt falan atılıyor mu? Bunda da 4 ay normal sim+4 ay e sim şeklinde mi oluyor?
Ne gibi kronik sorunlars25 duyurulmasını bekle s23u YD aldım hiç pişman değilim 2023 kasım'dan beridir kullanıyorum, S24'e geçmediğim için pişman değilim çünkü S24u'da kronik bazı sorunlar var olduğu ortaya çıktı
Ne gibi kronik sorunlar
O zamana iPhone’dan devam![]()
Galaxy S24'te problemler çıkmaya başladı: İşte Samsung'un en yeni telefonundaki 4 sorun
iPhone 15'te olduğu gibi Samsung Galaxy S24 de çıkışıyla sorunlarla karşılaşmaya başladıtr.mashable.com
O zamana iPhone’dan devam
ucuzlamaz dostum uretımı durar ve serbest pıyasaya duserHer sene aynı telefonlar çıkıyor kral. Belki s25 çıktığında s24ler ucuzlar