İphone 13 vs samsung s23

xxyusuf

80+
Reaksiyon skoru
0
İkiside ayni fiyatta olsa hangisi alinir oyun performansı için uzun surede oynasam fps düşmesin istiyorum hangisi alınır?

İkiside ayni fiyatta olsa hangisi alinir oyun performansı için uzun surede oynasam fps düşmesin istiyorum hangisi alınır?
S23 daha iyi olur diye düşünüyorum ikiside güzel hızlı telefonlar fakat iş oyunlara gelince yeni cikan iphonelar dışında bu modeller biraz düşük kalıyor Bence

S23 daha iyi olur diye düşünüyorum ikiside güzel hızlı telefonlar fakat iş oyunlara gelince yeni cikan iphonelar dışında bu modeller biraz düşük kalıyor Bence

Valla iPhonelar taş gibi telefon. iPhone 7 ile hala PUPG oynanıyor.
Post automatically merged:

Normalde Android kullanıcısı isen düşünmeden S23 al derim. Ama iPhone yani iOS kullanmaya alışmışsan, android hiç sarmaz seni baştan söyleyim. Ben iOS'çu birisi olarak tereddüt bile etmeden iPhone alırdım.

Valla iPhonelar taş gibi telefon. iPhone 7 ile hala PUPG oynanıyor.

Normalde Android kullanıcısı isen düşünmeden S23 al derim. Ama iPhone yani iOS kullanmaya alışmazsan, android hiç sarmaz seni baştan söyleyim. Ben iOS'çu birisi olarak tereddüt bile etmeden iPhone alırdım.
Uzun süre iphone 12 kullandım şuanda android kullanıyorum hiçbir fark yok daha hızlı olabilir belki gündelik kullanımda ama iş oyuna gelince S23 daha iyi olur iphone kullanımına alışık biriysende gene çok fark yok kullanış açısından 1 haftada alıştım iphone 7 hala pubg oynatiyormu evet kendi bandına gorede baya hızlı telefon ama o zamanki iphonenun rakipleride bu kadar iyi cihaz uretemiyordu ben olsam S23 tercih ederdim bu arada sadece oyun odaklı kullanılacak ise X6 Pro kullanıyorum daha iyi oyun performansı verir gündelik kullanım içinde çok hızlı malum donanımından dolayı tek eksisi güncelleme desteği 3 yıl ve kamerası daha düşük s23 den

Uzun süre iphone 12 kullandım şuanda android kullanıyorum hiçbir fark yok daha hızlı olabilir belki gündelik kullanımda ama iş oyuna gelince S23 daha iyi olur iphone kullanımına alışık biriysende gene çok fark yok kullanış açısından 1 haftada alıştım iphone 7 hala PUBG oynatiyormu evet kendi bandına gorede baya hızlı telefon ama o zamanki iphonenun rakipleride bu kadar iyi cihaz uretemiyordu ben olsam S23 tercih ederdim bu arada sadece oyun odaklı kullanılacak ise X6 Pro kullanıyorum daha iyi oyun performansı verir gündelik kullanım içinde çok hızlı malum donanımından dolayı tek eksisi güncelleme desteği 3 yıl ve kamerası daha düşük s23 den

Ben birazda özellikle ikinci el piyasasının çok canlı olmasını seviyorum. Değer kaybı yerine değer artışı oluyor. Güvenlik açısında da iOS çok güvenilir. Ama Adroid ara yüze alışan için iOS, iOS arayüze alışan için Android çok kötü geliyor. O yüzden telefon alacaklara ne kullanıyorsa ondan devam et önerisi veriyorum. Sonuç olarak ikisi de büyük ve iyi markalar.

Ben birazda özellikle ikinci el piyasasının çok canlı olmasını seviyorum. Değer kaybı yerine değer artışı oluyor. Güvenlik açısında da iOS çok güvenilir. Ama Adroid ara yüze alışan için iOS, iOS arayüze alışan için Android çok kötü geliyor. O yüzden telefon alacaklara ne kullanıyorsa ondan devam et önerisi veriyorum. Sonuç olarak ikisi de büyük ve iyi markalar.
Doğru güvenlik açısından ne yazılım kullanıyorsan ondan devam etmek daha rahat ettiriyor insanı fakat insandan insana değişir aslında ben androide geçince bi rahatlama geldi şahsen alan genişlemiş gibi

Doğru güvenlik açısından ne yazılım kullanıyorsan ondan devam etmek daha rahat ettiriyor insanı fakat insandan insana değişir aslında ben androide geçince bi rahatlama geldi şahsen alan genişlemiş gibi

Her şeyde öncelik kullanıcı deneyimi. Denemeden insan neyi istediğine karar veremiyor bazen :D

Android kullaniyorum ama cok eski j7 den de kotu alismalik bi durum olcagini sanmıyorum samsung bir sure sonra kasiyor diyolar o yuzden tereddutteyim

ikiside aynı fiyat olsa, sen hangisine alışmış isen onu al derim ama s23 128 sakın alma 256 gb olanı al, çünkü ufs4.0 var, 2 kata yakın depolama aktarım teklonoji farkı var. bu teklonoji ile telefon performansı çok daha iyi oluyor kısa sürede anlamazsın daha ileride farkı hissettirir tabi:)

S serisi orta düzey androidlerle karşılaştırıyor bizim Türkler sonra ileride kasıyor donuyor diyor ama S serisi gibi üst düzey telefon çoğu kullanmadığı için bilmiyorlar.

Yani alismlaik bir sorun yok sadece o kadar para veriyorum kasmasin oyunlari akici oynatsin saterkende rahat satilsin oyun agirlikli kullanicagim icin arada kaldim

Fiyatlar aynı ise o zaman mediamarkt, vatan, apple bayi, samsung bayi git telefonu al eline hangisi hoşuna gitti daha iyi hissettirdiyse onu al. çünkü her ikiside seni uzun süre götürür kasma donma kolay kolay olmaz. android diye kötü düşünme, çünkü alacağın telefon orta veya orta üst arası telefon olmayacak, baktığın her 2 telefonda amiral gemisi

yok illa bir cevap ver dersen ben samsung s23 256gb olanı alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,822
Üyeler
190,982
Son üye
Crash666
Geri