ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 862
One ui 5te 6da kalmissinarayüzü en laglı telefonlar samsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google pixel 9 al kayıt at bide hepsinden iyidir emin ol
One ui 5te 6da kalmissinarayüzü en laglı telefonlar samsung
Google pixel 9 al kayıt at bide hepsinden iyidir emin ol
Ne yaptın hocam ben Irak'tan aldım 20 bin açtırma 2 bin 35 dünyanın kazığıdır35e server kayıtlı 15T pro bulursun ama İMEİ yi sen ver
illa 35 ver demedimki açtırma dahil piyasası 28-30 zatenYd Xiaomi 17 pro Max al çok güzel makine
Ne yaptın hocam ben Irak'tan aldım 20 bin açtırma 2 bin 35 dünyanın kazığıdır
27-28' e bulunur server kayıtlı35e server kayıtlı 15T pro bulursun ama İMEİ yi sen ver
@RevDeisDouilla 35 ver demedimki açtırma dahil piyasası 28-30 zaten
Bütün samsung cihazları kullandımOne ui 5te 6da kalmissin
s25+ veya s25u kullandın mıBütün samsung cihazları kullandım
40K ya çıkıp iPhone 16e alabileceksen onu al düşük segmentte çok iyi bir iPhone. 13 eski kalıyor artık bütçe artmaz dersen Android bakabilirsin ama Xiaomiye para verme kasma garantili berbat cihazları var genel olarak.35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım. Telefonda günlük kullanım için istiyorum telefonlaşma sosyal medya kullanımı bazen manzara çekimleri yapıyorum
şımartmayın
İyi de 35.000 e Xiaomi 14t pro var neden 13 alıyorsun35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım. Telefonda günlük kullanım için istiyorum telefonlaşma sosyal medya kullanımı bazen manzara çekimleri yapıyorum
hepsini kullandıms25+ veya s25u kullandın mı
ya da one ui 8 alan s23 ve üstü bi telefon
al sat yapıyorum hepsi elimden geçti yani hiçbirinin ne iyi kamerası var ne iyi arayüz performansıs25+ veya s25u kullandın mı
ya da one ui 8 alan s23 ve üstü bi telefon
iPhone 13, 2021’de çıktı. Bu nedenle 6 değil, 4 yıllık bir cihaz.Yanlış anladınız, iPhone 13 6 senelik bir cihaz, 6 senelik bir cihaz istemiyorum yani.