IPhone 13 vs xiaomi 13

Yd Xiaomi 17 pro Max al çok güzel makine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35e server kayıtlı 15T pro bulursun ama İMEİ yi sen ver
Ne yaptın hocam ben Irak'tan aldım 20 bin açtırma 2 bin 35 dünyanın kazığıdır

xiaomi alacaksan kaçak alcan aga altın kuralı budur 15t pro 18 20k idi ırakta

35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım. Telefonda günlük kullanım için istiyorum telefonlaşma sosyal medya kullanımı bazen manzara çekimleri yapıyorum
40K ya çıkıp iPhone 16e alabileceksen onu al düşük segmentte çok iyi bir iPhone. 13 eski kalıyor artık bütçe artmaz dersen Android bakabilirsin ama Xiaomiye para verme kasma garantili berbat cihazları var genel olarak.

35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım. Telefonda günlük kullanım için istiyorum telefonlaşma sosyal medya kullanımı bazen manzara çekimleri yapıyorum
İyi de 35.000 e Xiaomi 14t pro var neden 13 alıyorsun

Geri