Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max (256 GB) neden bu fiyata satılıyor?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,150
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pahalı bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ilk 3 sene kayıt ettirilen hat sonrasında her hat kullanılabiliyor ama başka yerlerde sıfırını daha ucuza bulabilirsin
20.000 ₺ IMEI atmak yerine başka bir şey yapılabilir mi? Güvenilir bir yöntem

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Evet ama 20 bine kayıt ettirebilmen için yurt dışı giriş çıkışın olmalı. Ben tüm masrafları üstüne koyduğunuzda artık yurt dışı telefon tavsiye etmiyorum. Daha doğrusu yurt dışına özel olarak telefon almak için gitmeyi tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama 20 bine kayıt ettirebilmen için yurt dışı giriş çıkışın olmalı. Ben tüm masrafları üstüne koyduğunuzda artık yurt dışı telefon tavsiye etmiyorum. Daha doğrusu yurt dışına özel olarak telefon almak için gitmeyi tavsiye etmiyorum.
Ben Kocaeli'deyim ve şimdi bunu gördüm. Fiyat iyi ama alırsam anlaşılan kullanamayacağım o sorun işte. IMEI olaya ne dert açtı başımızıa ya telefonlar yurtiçi çok pahalı aga
LİNK

Ben Kocaeli'deyim ve şimdi bunu gördüm. Fiyat iyi ama alırsam anlaşılan kullanamayacağım o sorun işte. IMEI olaya ne dert açtı başımızıa ya telefonlar yurtiçi çok pahalı aga
LİNK
hocam 8 ay kayıtsız kullanım var ama iptal edebilirler şimdi alın kullanırsınız sonra atarsınız tabi zam gelirse artar imei kayıtları

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Murat
20.000 ₺ IMEI atmak yerine başka bir şey yapılabilir mi? Güvenilir bir yöntem
Server kayıt var ama bu model için var mı emin değilim bir de bunlarda her hat için 4 ay kullanıma açık oluyor telefon. SIM1 için 4 SIM2 için 4 toplamda 8 ay açık kullanılabiliyor. Her sene yenileniyor bir de. 8 ay ana telefon olarak kullanırsın 4 ay başka cihazla idare edersin 2 telefon yapıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,071
İsim
Burak Karadağ
hocam 8 ay kayıtsız kullanım var ama iptal edebilirler şimdi alın kullanırsınız sonra atarsınız tabi zam gelirse artar imei kayıtları
Sana 2 şey sormak istiyorum
1- S23 Ultra Server Kayıtlı (30.000 ₺) alsam mantıklı bulur musun?
2- Sıfır 14 Pro Max alıp IMEI attırmak mı?

Hangisini tercih ederdin? ve sence Server Kayıtlı S23 Ultra almak mantıklı mı? Çünkü sıfırı 47.000 ₺

Top Bottom