Yardım İPhone 14 pro vs 14 pro max

Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar öncelikle iPhone 13 kullanıyorum eskidi artık satıp üstüne biraz saha ekleyip iPhone almak istiyorum sıfır düz 15 e 50 vereceğime 2.el 14 pro max almak daha mantıklı geldi sizce başlıkta da belirttiğim gibi hangisini almalıyım siz olsanız hangisini alırdınız

14 pro ele oturuyor pili pro max kadar gitmez,
14 pro max biraz büyük elin küçükse tek el kullanımda biraz zorluyor, pili baya bi gidiyo yoğun kullanımda bile tüm günü çıkartıyor,
eğer ben çok fazla kullanmıyorum normal kullanım sürem var elim de küçük, elime otursun istiyorum diyosan 14 pro,
eğer ben aşırı fazla kullanıyorum pilin baya bi gitmesi lazım ve elime oturup oturmama konusu da önemli değil diyosan ya da büyük ekran istiyorsan 14 pro max

İlla Tr ise 14 pm ama kutusu açılmış 1/2 haftalık 16 pm i 40 A alış kalan parayı da cebe atarım

14 pro ele oturuyor pili pro max kadar gitmez,
14 pro max biraz büyük elin küçükse tek el kullanımda biraz zorluyor, pili baya bi gidiyo yoğun kullanımda bile tüm günü çıkartıyor,
eğer ben çok fazla kullanmıyorum normal kullanım sürem var elim de küçük, elime otursun istiyorum diyosan 14 pro,
eğer ben aşırı fazla kullanıyorum pilin baya bi gitmesi lazım ve elime oturup oturmama konusu da önemli değil diyosan ya da büyük ekran istiyorsan 14 pro max
Dostum paramla yatırım yapmaya karar verdim ya 13 ile bir süre daha devam edeceğim gibi duruyor ileride iPhone 17 lansmanını bekleyeceğim teşekkür ederim yine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,651
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri