İphone 15 mi samsung s24

Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar telefon alacağım sizce iphone 15 mi samsung s24 mü almalıyım iphone 15in donanımı nasıl düşük değil demi ailemde iphone al değeri düşmesin diyorlar sizce ne yapmalıyım? iphone 15 iyi bir telefon mudur samsung s24 den iyi mi kötü mü siz olsanız hangisini alırdınız telefonlar hakkında bir şey bilmiyorum o yüzden yardım istiyorum bildim bileli red mi not 9 kullandım diğerlerini bilmiyorum bi arkadaşta xiomi 15t önerdi sizce ne yapmalıyım

Bence burada en önemli şey senin neyi daha çok istemen. Apple cihaz kullanma hevesin varsa tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar telefon alacağım sizce iphone 15 mi samsung s24 mü almalıyım iphone 15in donanımı nasıl düşük değil demi ailemde iphone al değeri düşmesin diyorlar sizce ne yapmalıyım? iphone 15 iyi bir telefon mudur samsung s24 den iyi mi kötü mü siz olsanız hangisini alırdınız telefonlar hakkında bir şey bilmiyorum o yüzden yardım istiyorum bildim bileli red mi not 9 kullandım diğerlerini bilmiyorum bi arkadaşta xiomi 15t önerdi sizce ne yapmalıyım
İphone 15 almaktansa 16e daha mantıklı.Bana göre android-ios arasında kalan biri android almalı.S24 her açıdan daha iyi olacaktır.Tek eksisi dediğin gibi satarken değerinin çakılması.

İphone 15 almaktansa 16e daha mantıklı.Bana göre android-ios arasında kalan biri android almalı.S24 her açıdan daha iyi olacaktır.Tek eksisi dediğin gibi satarken değerinin çakılması.
neden 16e 15den daha ucuz görünüyor nedense donanımsal olarak üstün mü

iphone 15 fiyatına s25 alınıyo s24 veya s25 tercih edebilirsin bence s24 daha mantıklı. xiaomi 15t pro da önerebilirim yeni arayüzü falan her yanıyla iyi bi cihaz küçük eran istemiyorum diyosan s24 veya s25 yerine tercih edilebilir

s24 işlemci olarak kötü olabilir diye düşündüm ama kullanıyorum iyi ki ıphone almamışım diyorum 8 gb ram ve ekran belki s24+ a itebilir seni.

Android mi yoksa iOS mu seviyorsun bu sorunun cevabına göre hangi telefonu alacağına karar verebilirsin.
İkisi de iyi telefonlar

s25 almalısın

Dostum iphone ekosistemi varken samsung ne ? Iphone 6 bile s24 den iyidir. Ip15 60hz olabilir ama s24 un 120hz sinden cok daha iyi. Ekran kalitesi vs de zaten iphone varken.

neden 16e 15den daha ucuz görünüyor nedense donanımsal olarak üstün mü
çipset harici 15 daha iyi, 16e'de ekstra olarak ai var yerleşik olarak ki o da Apple'ınki cırt, 15'te gpt falan zaten hepsini kullanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum iphone ekosistemi varken samsung ne ? Iphone 6 bile s24 den iyidir. Ip15 60hz olabilir ama s24 un 120hz sinden cok daha iyi. Ekran kalitesi vs de zaten iphone varken.
O kadar da değil, video konusunda kamerası daha iyi, ancak ekosistem derken, her bir şey Apple olursa evet ama bu yoksa dikkate alınacak bir konu değil, bence de iphone ama abartmaya gerek yok (pro'lardan ve 17 ve sonrası düz modelden bahsetmiyorsak)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,265
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31
Geri