Jordicrusher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
Merhaba bugün 15 pro max aldım yurtdışından geldi ben bunu çift sim olup olmadığını nasıl anlicam 2 tane imei numarası var
knk beni tanıdın sanırım ben telefonu bugün aldım simi takarken 1 yer vardıXS ve XR'dan sonraki modellerin hepsi çift sim.
Diğeri E sim.knk beni tanıdın sanırım ben telefonu bugün aldım simi takarken 1 yer vardı
Sıkıntısız kullanabilir miyim ben 8 ay diye aldımda şey sorucam her yıl yenileniyor kapanma gibi bir şey olmaz demiDiğeri E sim.
Her yıl yenileniyor. Sıkıntısız kullanabilirsin.Sıkıntısız kullanabilir miyim ben 8 ay diye aldımda şey sorucam her yıl yenileniyor kapanma gibi bir şey olmaz demi
hocam bende almayı düşünüyorum yd düz iphone 15 şimdi 8 ay kullanıcaz son 4ay nasıl yapıozSıkıntısız kullanabilir miyim ben 8 ay diye aldımda şey sorucam her yıl yenileniyor kapanma gibi bir şey olmaz demi
bundan önce kullandığım telefonu kullanıcamhocam bende almayı düşünüyorum yd düz iphone 15 şimdi 8 ay kullanıcaz son 4ay nasıl yapıoz
Aga ben bi yerde gordum telefon biri arayinca iki telefondada gözüküyor o nasil oluyor acababundan önce kullandığım telefonu kullanıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@şahin doğan mesela 8 ay doldu ben birisini arayamıyorum sanırım onlar beni arayabiliyor mu
o baya karışık biliyorumda çok sakat diyoalr bulaşma benceAga ben bi yerde gordum telefon biri arayinca iki telefondada gözüküyor o nasil oluyor acaba
Şu an 8 ay ama yarın adamlar bu süreyi 4 aya indiriyoruz diyebilir garantisi yok.Sıkıntısız kullanabilir miyim ben 8 ay diye aldımda şey sorucam her yıl yenileniyor kapanma gibi bir şey olmaz demi
Yani o zaman imei kaydı fiyatı düşmesi lazım yarıya öyle bir şey olursa sıkıntı harbiŞu an 8 ay ama yarın adamlar bu süreyi 4 aya indiriyoruz diyebilir garantisi yok.
bundan önce kullandığım telefonu kullanıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@şahin doğan mesela 8 ay doldu ben birisini arayamıyorum sanırım onlar beni arayabiliyor mu