İphone 16 Pro mu S24 Ultra mı ?

16 Pro tabii ki. Tartışmak bile hata.
Artı olarak 24U modelinde kumlu ekran sorunu var. 60-70klık cihazı fabrikasyon hatalı kullanmak istemeyiz 🙂

Maceraya gerek yok ,16 pro.

16 Pro derim. Ekran ve zoom hariç her yönden daha başarılı.

16 pro. S25 çıkınca düsünülebilir.

Sizce hangi telefon alınmalı ?
Düz pro modellerin şarjı çok çabuk bitiyor günü hiç kurtarmıyor. Yapay zeka desteğini türkiyeye vermiyor apple. 15 pro almıştım ağustosta ay başı sattım elimden çıkatttım şarjının p*ç olucağını biliyordum çünkü. S24 ultra hakkında fazlasıyla araştırma yaptım ve fiyatını hakeden bit ücreti var. Birde aldıktan sonra gereksiz bu paralar verilmemeai gerektiğini alıyorsun. Tavsiyem s24 ultradır

Düz pro modellerin şarjı çok çabuk bitiyor günü hiç kurtarmıyor. Yapay zeka desteğini türkiyeye vermiyor apple. 15 pro almıştım ağustosta ay başı sattım elimden çıkatttım şarjının p*ç olucağını biliyordum çünkü. S24 ultra hakkında fazlasıyla araştırma yaptım ve fiyatını hakeden bit ücreti var. Birde aldıktan sonra gereksiz bu paralar verilmemeai gerektiğini alıyorsun. Tavsiyem s24 ultradır
kesinlikle öyle iphone 13 ten s22 ye geçiş yaptım hatayı başta yaptığımı gerçekten anladım

Sizce hangi telefon alınmalı ?
Pro nun şarji S24 Ultra kadar gitmez zamanınız varsa bekleyin S25 Ultra tanıtılınca onu alın 16Pro dan daha iyi olacaktır. Şuan için objektiv olarak 16 Pro daha iyi ama ben olsam S24 Ultra alırdım. Ekranı bataryasi harika cihaz

kesinlikle öyle iphone 13 ten s22 ye geçiş yaptım hatayı başta yaptığımı gerçekten anladım
tam aksine bende s23den ip15e geçiş yaptım hatayı başta yapmışım dedim. Bu biraz tercih meselesi.

Geri