🔥İndirim İphone 16e 38.998,00TL

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,094

siyah olan bitti beyaz olan hala bu fiytta

Satıcı: Gürgençler Apple Premium Partner

Uygun Fiyata İphone Düşünenler İçin İyi Fiyat

Son düzenleme:
512 GB olanı da fena olmayan bir fiyata çektiler ama bitti sanırım

13'e 30-33 vermektense çok daha mantıklı. Alana hayırlı olsun

14 plus 128 cihazıma 33 bin TL değiş tokuş teklif ediyor gürgençler fiyat farkına değer mi geçmek için

14 plus 128 cihazıma 33 bin TL değiş tokuş teklif ediyor gürgençler fiyat farkına değer mi geçmek için
en mantıklı olayı phone compare yazıp google a elinizdeki 14 plus ile bu ürünü kıyaslayın eger mantıklı ise koyacagınız ücret az olucagı için deger deymezi tartmanız lazım

Telefonunuz temiz durumdaysa biraz uğraşıp ikinci elde 38 bin TL civarına elden çıkarabilirsiniz kafa kafaya denk gelmiş olur. Tabii sadece öneri durum değerlendirmesini size bırakıyorum.

Baldızım iPhone dışında kullanamıyorum diye beni deli ediyor, gidecek bunu yada iPhone 13 alacak. 🤦‍♂️

Ben daha düşük fiyat var demedim. DÜŞECEK dedim. Kaynak falanda yok tahminim.

anladım yok dahada düşecek diyince yakında düşecek diye anladım hani belki firmalar reklam koyuyorya hocam işte şu saate özel fırsat vs birşeymi gördü demek istedim.

Telefonunuz temiz durumdaysa biraz uğraşıp ikinci elde 38 bin TL civarına elden çıkarabilirsiniz kafa kafaya denk gelmiş olur. Tabii sadece öneri durum değerlendirmesini size bırakıyorum.
pil 95 - 1 yıl garantisi var faturalı garantili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,105
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri