IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

3692 ne jdfglkjfdjlkgdjf 120 hz ekranla 5-6 saat zor dayanır o
Dediği gibi biraz daha iPhone'a göre optimize fakat yine yüksek bir ekran süresi vermiyor. Arkadaş sanki düşük mah olmasına rağmen optimizasyon sayesinde Android kadar gidiyor gibi yorum yapmış.

Apple kullandın mı sen hiç brom? Uygulamalar ona göre optimize evet ama batarya'nın optimize olduğunu Apple Ceo'su gelse kanıtlayamaz. Apple kadar rezil ekran süresi veren başka telefon yok çünkü.
hocam batarya testlerine bakın apple hep ilk 3 te genelde 1 veya 2. oluyor sizin bahsettiğiniz konu batarya ömrü bataryaları çabuk eskiyor.

Sadece ios kullanabilen kişiler için yada apple tek tercihi olan kişiler için 17 serisi gerçten iyi çıkmış son birkaç nesile iphone göre AMA hala androide yakın bile değil bu özellikler.

Ya açıkcası ben zaten android kullanıyordum iphone 8 ile geçişimi yaptım sonra 12 mini şimdide 17 gibi olacak. Aslında google pixel serisi kullanmak istiyorum ama TR gelmiyor. Yurtdışı olarakta kullanmak istemiyorum.

Birde apple da şu durum var, örnek samsung s25 arka dizayn ile alt modellerin neredeyse %90 ı aynı yani telefondan anlamayan biri seçemez ne kullandığını yani en azından S serisinde özel bi tasarım olmalı. İphone da alt modeli seçiyorsun 16e de mesela yada promu değil mi birde segment olarak üst tarafı hedef aldığından dolayı bence 2. el daha hareketli fiyat fazla kıramıyorlar
Yani o konuda iphoneun pro/pro max serileride öyle aslında. Hepsi 3 kamera aynı tarzda. Sadece lens büyüyor onu bilmeyende fark etmez 13mü 14 mü vs. Ben bile anlayamıyorum şahsen. Samsung konusunda da haklısın a36 bile aynı tasarım s25 lerle vs. Şuan hemen hemen tüm markalar bunu yapıyor. Birazda tasarım dilini amaçlıyorlar. Uzaktan bakınca adamlar aa bu S serisi demiyor bu bir Samsung/İphone dediği için tasarımları hep aynı bırakıyorlar. Aslında birazda reklam amaçlı.

Google serisine gelcek olursam evet güzel telefon ama bence işlemciden kaybediyor ve dediğiniz gibi TR ye gelmiyor.

Apple da şuan iphone 16 65 bin, mediamarkta 59 bin
anladım teşekkür ederim 66-70 arasına düşerse tabi alınabilir cidden 17 nin düz serisi ilk defa düzgün yapmışlar gözlerim yaşardı elimde tr iphone 14 düzü var iyi bi fiyata satarsam üstüne koyup alınabilir

Almayı düşünüyorum 17 pro max 512 gb minimum ama sonra vazgeçiyorum. Baba elindeki 13 pro max pilini orjinali yenile , kullan ömrü boyunca diyor bazen de aklım. Fiyatı bayağı iyi telefonun çünkü. Pc dizmek istiyorum 100 bin diyince afallıyordum, telefona gidip 132 bin vericem diye düşününce vazgeçiyorum :ROFLMAO:

Son düzenleme:
hocam batarya testlerine bakın apple hep ilk 3 te genelde 1 veya 2. oluyor sizin bahsettiğiniz konu batarya ömrü bataryaları çabuk eskiyor.
Ömründen bahsetmiyorum ben hocam ekran sürelerinden bahsediyorum. Hem fazlasıyla ısınıp hem de fazlasıyla hızlı sarjları bitiyor. Pro Max serilerinde iyi belki sıralamalarda iyi olanlar onlardır.

Geri