Iphone 7 2022 de alınır mı

Çakma bataryaların yazılımı oynanmış olur ve asla % düşürmez işlemciyi kısmasın diye. Bunu bilmeyen adam da herşeyden bir haber.

12 amiral değil. Amiral dediğimin en baba model oluyor. Seninkinin onlarla olan benzerlikleri anakart ve ekran teknolojisi. Geri kalan çoğu şey değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 şarj tüm gün götürüyor bilader.
Sizin dediğinizi anladım da bunun batarya ile bağlantısını çözemedim.

O zaman 11 Pro/Max'e amiral derken neden 12 ye diyemiyorsun ?
Amiral kavramını yanlış öğrenmişsin. Şu an amiral 14 Pro Max oldu. 12 çıktığında 12 Pro Max amiraldı.

Sizin dediğinizi anladım da bunun batarya ile bağlantısını çözemedim.
%80 altına inince sistem işlemciyi kısıyor batarya ölmüş diye. Sonradan bataryayı servis dışı değiştirirsen yazılımla kandırılmış batarya takıyorlar.

1664535026869.png

Avutsun Bahaneler diyorum sizin için.

batartasi önemli dostum orijinal batarya ise sıkıntı olmuyor

bataryası

galiba sizi dolandırmışlar
hocam orjinal batarya yok diye biliyorum. Deji miydi neydi o iyiymiş.

Çakma bataryaların yazılımı oynanmış olur ve asla % düşürmez işlemciyi kısmasın diye. Bunu bilmeyen adam da herşeyden bir haber.

12 amiral değil. Amiral dediğimin en baba model oluyor. Seninkinin onlarla olan benzerlikleri anakart ve ekran teknolojisi. Geri kalan çoğu şey değişiyor.

1 şarj tüm gün götürüyor bilader.
hocam 1 şarj sosyal medyaya ara ara girerek mesaj yazarak 1 tam gün götürsün benden sana iphone 7

hocam orjinal batarya yok diye biliyorum. Deji miydi neydi o iyiymiş.

hocam 1 şarj sosyal medyaya ara ara girerek mesaj yazarak 1 tam gün götürsün benden sana iphone 7

BA4DF298-929E-44F1-817C-FE50C50AA5B2.png

Yolla hadi satıcam 2. telefona gerek yok.

Kanka veri analizi yapabiliyorsun dimi :)
Kanka 3 senelik bataryadan daha ne bekliyorsun? 5-6 saate yakın "ekran süresi" veriyor bana. o sayede tüm gün yetiyor. Kusura bakma ban yemeyecek olsam ağır söz söylerdim ama elimde kullandığım telefonu da bana yalancısın muamelesi yapıyorsun. Amacın ne bilader tamam hocam senin batarya güzel kullanılmıştır sen hücresel falan az kullanıyorsundur de geç yani bu kadar kasmanın amacı ne?

6 al 8 al 7 alma
Doğru.

6S plus da düşünülenebilir.

hocam bende 7 var artık ana ekranda bile donuyo kesin alınmaz

Geri