Neler Yeni

iphone 7 çok ısınıyor

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum instagram giriyim diyorum telefona alev atıyor resmen videolar kasıyor işlemci tam performansında çalışmıyor benchmark yaptım durum vahim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1718148288362.jpeg

arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum instagram giriyim diyorum telefona alev atıyor resmen videolar kasıyor işlemci tam performansında çalışmıyor benchmark yaptım durum vahim

1718148288362.jpeg
1718148302569.jpeg

test sonuçlarını yanlışıkla cevap olarak attım ama sonuçlar bu arada 100k puan farkı var biri normal test diğeri fan önünde

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
6 ay öncesine kadar falan ben de iPhone 7 kullanıyordum ve bu sorun bende de vardı. Telefon neredeyse tutulamaz hale geliyordu ama performansta gözle görülür bir fark pek olmuyordu. Arada sırada instagram reels kaydırdığımda önceki videonun sesi çalmaya devam ediyor veya mevcut videonun sesi geriden geliyor gibi sorunlar yaşanıyordu. O sıralar araştırdığımda pek işe yarar bir çözüm önerisi bulamadım kronik falan olabilir belki. Bataryanın durumu nasıl aklıma gelen tek bu var belki pil sağlığın çok düşmüşse ısınma ondan kaynaklanıyor olabilir.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 ay öncesine kadar falan ben de iPhone 7 kullanıyordum ve bu sorun bende de vardı. Telefon neredeyse tutulamaz hale geliyordu ama performansta gözle görülür bir fark pek olmuyordu. Arada sırada instagram reels kaydırdığımda önceki videonun sesi çalmaya devam ediyor veya mevcut videonun sesi geriden geliyor gibi sorunlar yaşanıyordu. O sıralar araştırdığımda pek işe yarar bir çözüm önerisi bulamadım kronik falan olabilir belki. Bataryanın durumu nasıl aklıma gelen tek bu var belki pil sağlığın çok düşmüşse ısınma ondan kaynaklanıyor olabilir.
pili yeni değiştim ve pil sağlığı 100 pilide güzel gidiyor şuan ama antutu testi yaptığım zaman 100k dan fazla bir fark oluyor bu ciddi bir fark işlemciyi tam performansında kullanamamak üzüyor ve işlemci çok ısınıyor pil değiştirdiğim zaman kapatmadan önce telefona açılıyormu diye bakiyim dedim telefonu açar açmaz içerisinden çok fazla sıcak lık gelmeye başladı bir baktım işlemci anında ısınmış yanıyordu adeta

Top Bottom