iphone 7 mi iphone 8 mi

merhaba 2.elden ios telefon bakiyodum 4000tl civarinda iphone 8 64gb var. 3500 civarlarinda da iphone 7 128gb var. sizce hangisini alayim hangisi taha cok goturur. en az 2 3 yil goturse yeter
8 e yeni gectim , ekrani gercekteb cok kucuk.
7 ile 8 diyorsan da uzun omurluluk acisindan 8 daha tercih edilebilir

tesekkurler knk. bide sey sorucam 80-100 arasi sarj ile bir gun yeter mi spotify instagram whatsapp falan goturur mu bilen yazabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tiklamadim zaten daha .d
100 sarj la dedigin islerle bir gunu cikarabiliyorum

tesekkurler knk. bide sey sorucam 80-100 arasi sarj ile bir gun yeter mi spotify instagram whatsapp falan goturur mu bilen yazabilir mi

tiklamadim zaten daha .d
iphonelerin şarjı 11 den öncesi çöp yani bence götürmez

bilemiyorum knk ben bu virus olaylarini daha yeni yasadim o yuzden biraz tedirgin oluyorum .d yanlis anlama

peki 1 gun yetiyor mu sarji ?
Test etmek icin 100 sarjda hic durmadan youtube instagram tiktok vb. denedim. 5-6 saat civari goturdu. Normal bir gunumdede bu kadar kullanmadigim icin yetiyor fakat keske biraz daha iyi olsaymis bataryasi

anladim. peki sizce hangisini almaliyim 7 128gb 3000 3500 gibi fiyatlara var 8 ise 4000 4300 gibi
Ne kadar sure kullanacagina bagli , aralarinda devasa farklar yok ama 8 1-2 yil daha fazla guncelleme alir .

Test etmek icin 100 sarjda hic durmadan youtube instagram tiktok vb. denedim. 5-6 saat civari goturdu. Normal bir gunumdede bu kadar kullanmadigim icin yetiyor fakat keske biraz daha iyi olsaymis bataryasi
anladim tesekkurler. 8 i alicak butcem olur gibi geliyor ama hala kararsizim 64gb yeter mi sizce size yetiyor mu ?

bende 7 yi orta boyutta oldugu icin dusunmustum. bilemiyorum simdi 7 pul var o fiyatlara ama 32gb yeterli olur mu sizce ios icin ?
bu arada kesinlikle 32 yetmez ister video çek ya da çekme

Geri