İphone SE 2020 alınır mı??

İphone 8’mi yoksa SE 2020’mi

• İphone 8

• İphone SE 2020

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar ben bir iphone almak istiyorum.Ama ekranı küçük iphone 8,6,6s gibi ekran boyutu istiyorum sizce iphone 8’mi yoksa iphone SE 2020‘mi almalıyım?

Avucuma sığsın ekranı abartı olmasın diyorsan alabilirsin

Merhaba arkadaşlar ben bir iphone almak istiyorum.Ama ekranı küçük iphone 8,6,6s gibi ekran boyutu istiyorum sizce iphone 8’mi yoksa iphone SE 2020‘mi almalıyım?
İphone se 2020 al özellikler iphone 11 serisi ile aynı sayılır sadece kamera ve çerçeve oranı biraz kötü ama tam bir f/p cihaz sayılır o fiyata iphone almamak saçmalık zaten android alıp 2000tl lik cihazla aynı deneyimi yaşayıp 2 yıl sonra güncelleme için ağlanmaktansa biraz eski tasarım bile olsa iphone se 2020 alıp ios 13 le gelen cihazı 4 5 yıl garanti gelecek güncellemeleri ve daha güçlü donanımı tercih ederim

İphone se 2020 al özellikler iphone 11 serisi ile aynı sayılır sadece kamera ve çerçeve oranı biraz kötü ama tam bir f/p cihaz sayılır o fiyata iphone almamak saçmalık zaten android alıp 2000tl lik cihazla aynı deneyimi yaşayıp 2 yıl sonra güncelleme için ağlanmaktansa biraz eski tasarım bile olsa iphone alıp 4 5 yıl garanti gelecek güncellemeleri ve daha güçlü donanımı tercih ederim
Neden iphone aldığımı söyleyeyim sm a30hq telefonum var çok kasıyo oyüzden iphone

Neden iphone aldığımı söyleyeyim sm a30hq telefonum var çok kasıyo oyüzden iphone
Iphone SE 2020 küçük ekran sevdiğiniz için çok iyi olacaktır. Zaten donanımın ne kadar güçlü olduğunu ve telefonun ne kadar kaliteli olduğu konusunda bahsetmeme gerek yok. F/P bir telefon değil ama Performans kelimesini telefon karşılığı denilebilir.

Kesinlikle SE almalısın illa iphone alacaksan ama ben iphone tercih etmezdim çünkü oyun oynayan birisiyim ve bu da küçük ekranla hiç güzel olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,308
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri